Novi Sad
Re: Novi Sad
Pa mora parking servis nesto raditi. Sto vise problema sa parkingom ima, to ce partija vise novaca da uzme buraniji koja ima novaca da se voza autom.
Nemoj te tako. Gradice se parking ispod Miletica 
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2

Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Cak i da oce , a nece, cuo sam da im podzemne vode prave problem ...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Uslov za taj objekat je dve etaze ispod povrsine zemlje tako da ce biti podzemna garaza.DukeNS napisao:Nije to bas tako mala povrsina. Problem je sto se zbog necije guzice menja regulacioni plan centra grada i dozvoljava gradnja tako neceg. Frankenstajn grad nastavlja svoj divlji preobrazaj. Nabijem ih sve zajedno!
Pritom, ako sam dobro cuo, nece graditi podzemnu garazu, vec samo u prizemlju, tako da ce parking nakon izgradnje biti prilican problem.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Promenice oni i to. Ako moze da se zida 2 sprata bez dozvole pa da se legalizuje, sto da ne i ovo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U ovoj emisiji rekoše da su predviđena 4 nivoa pod zemljom, a da je u NS nivo podzemnih voda na nešto tipa 8-10m.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Kako gde. Na Podbari, u Filipa Višnjića, ni suteren nije preporučljiv.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kad smo kod Skadrova na Bojani, danas je pustena u promet Vase Stajica. Rok je bio kraj juna...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da li je u vase stajica uradjeni i nov kolovoz trotoari i parking mesta? Ili su samo zakrpili ono sto su busili?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Proslogodisnji radovi duz Vase Stajica (od Sremske do Trga galerija) su samo zakrpljeni delovi ulice koji su kopani, dok je na ovogodisnjim (Pavla Simica i Vase Stajica-deo do Zeleznicke) asfaltiran ceo put, ali ni u jednom slucaju nisu sredjivali trotoar i parkinge. To je ona povrsnost o kojoj sam pisao. Da ne govorim o tome da nisu bili u stanju da pociste pesak i zemlju jos od prosle godine, pa je ulica kao svinjac. Cesto sam tamo, pa znam o kakvoj prljavstini se radi. E da, zamenjena je i ulicna rasveta...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Na mestu gde se danas nalazi Kosovska ulica nekad je bio rukavac Dunava dok je okolina bila mocvara. Kasnije je sve isuseno i nasuto, ali je i dalje ostalo lako doci do vode. Tu sam u komsiluku i garaza mi se nalazi ispod cene povrsine zgrade i za sada, oko tri i po godine kako je zgrada napravljena, nema znakova vlage. Sve se da napraviti, pitanje je samo koliko kosta.aviator napisao:Kako gde. Na Podbari, u Filipa Višnjića, ni suteren nije preporučljiv.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Svecano otvoreni radovi na Novom Naselju vezanih za postavljanje semafora i dalje stoje napusteni bez majstora.. Radovi poceli pocetkom oktobra,a sad se mogu videti zatvorene trake i kanali koji seku gume,majstora nigde ! Nisu u stanju ni jebeni semafor da postave bez muljanja ! 

Sve sam blize opciji da odem daleko odavde i sve vise pocinjem da mislim kako sam budala sto nisam to ranije uradio.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Preko je uredjeno dosta toga bolje,ali bi opet bio nesrecan zbog necega drugog...