Dobro veče
Re: Dobro veče
Aco da ti nije rekao da ce da prodaje felne? 

To ni u snu 

Nije mi rekao nista, samo se pozdravili kao gde si sta ima i svak otiso na svoju stranu 
Svake noci sanjam po jedno 5 snova razlicitih.
Najveci trip je kad sednem da vozim neki auto kao kupio ga a ono ne ide nikako, nece da ubrza. A onda kad ubrza, nece da zakoci i uvek se slupam u nesto. Citao sam da je to normalno jr telo u snu ne oseca sile (jer ih nema naravno) i onda ne moze da stvori osecaj ubrzanja i kocenja.
A za snove nikad ne mislim da su ista drugo sem snova, ne verujem ni u kakva gatanja i vizije. I zanimljivo, godinama nisam sanjao nesto sto me uplasilo, obicno kul stvari sanjam. Naravno, najbolje je kad je nesto s nekom devojkom, osim sto popizdim kad se probudim i skontam da sam sanjao, to je gore nego nocna mora
EDIT: eto, ftj i ja i pisali poruku u isto vreme

Svake noci sanjam po jedno 5 snova razlicitih.
Najveci trip je kad sednem da vozim neki auto kao kupio ga a ono ne ide nikako, nece da ubrza. A onda kad ubrza, nece da zakoci i uvek se slupam u nesto. Citao sam da je to normalno jr telo u snu ne oseca sile (jer ih nema naravno) i onda ne moze da stvori osecaj ubrzanja i kocenja.
A za snove nikad ne mislim da su ista drugo sem snova, ne verujem ni u kakva gatanja i vizije. I zanimljivo, godinama nisam sanjao nesto sto me uplasilo, obicno kul stvari sanjam. Naravno, najbolje je kad je nesto s nekom devojkom, osim sto popizdim kad se probudim i skontam da sam sanjao, to je gore nego nocna mora

EDIT: eto, ftj i ja i pisali poruku u isto vreme

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Auuuu pa ovo ko u pesmitrojanac napisao:Samo je pitanje dana kad će se Aca i Gagi sresti u istom snu.

Širim haos!
Cim sam video ko je komentarisao znao sam da je neka zajebancija 

I ja isto za onaj test u HH temi...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U HH temi sam bio vrlo ozbiljan. 
A u vezi snova... pa šta ozbiljno može da se kaže u vezi toga.
Sent using Tapatalk

A u vezi snova... pa šta ozbiljno može da se kaže u vezi toga.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Opet jebeni pljusak ovde. Taman se osusi i krene lepo ali neeee, mora smrdljiva kisa da pada, serem se na kisu. 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam primetio krucijalnu stvar sto se tice snova kod mene, a i moj cale kaze da mu se isto dogadja - obicno sanjam gluposti kad zaspem preko dana premoren, tipa spavao sat dva za celu noc pa imao obaveze celo pre podne i onda legnem posle rucka, to obicno budu haos snovi 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Probajte jednu stvar, sad leti lako je probati. Kad legnete i pokrijete se, ostavite stopala otkrivena. U 99% slučajeva sanjaćete nešto 
A to kad sam izmoren, takođe...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

A to kad sam izmoren, takođe...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sanja se nesto UVEK, samo je pitanje da li se probudis u pravom trenutku da bi se secao sna.
Kosmar te probudi, zato ga se i secas.
Kosmar te probudi, zato ga se i secas.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam citao da ako se probudis i u tom trenutku ugledas svetlost da zaboravis san, sad koliko tu ima istine...
Najjace je kad bezis od nekog, a teske ti noge, nemozes potrcati ili padas pa nikad pasti
Jel vam se desilo nekad da se u toku sna ispremestate pa lezite jedno vreme na ruci i probudite se, a ruka utrnula? Uf koliko puta sam se prestravio na tu foru, jos ako nekim slucajem onako hladna padne na glavu, pa kao da je tudja.