BTW, jos jedan klasican san je kad ti se pripisa, pa sanjas kako trazis "mesto", a i kad ga nadjes krenes da zalivas, a ono nikako da osetis praznu besiku

Inace ja imam trip kada sanjam da se bijem sa nekim i kada zamahnem imam osecaj kao da mi ruka ide kroz vodu, i nikada nisam uspeo da udarim nekoga. Isto i za trcanje sto ste spomenuli, kao da imam bol u misicima za vreme neke utakmice. UzasScuderia napisao:Najjace je kad bezis od nekog, a teske ti noge, nemozes potrcati ili padas pa nikad pastiJel vam se desilo nekad da se u toku sna ispremestate pa lezite jedno vreme na ruci i probudite se, a ruka utrnula? Uf koliko puta sam se prestravio na tu foru, jos ako nekim slucajem onako hladna padne na glavu, pa kao da je tudja.
Najčešći san to i da jašem konjaNeo napisao:Ja cesto sanjam da vozim neki auto/motor, i to je uvek nizbrdo kroz neke krivine, i redovno mi ne rade kocnice.
+1 Najcesce,mada sam pre neku noc sanjao da su me ubili.nidza napisao:Blago vama, ja nista ne sanjam. Samo crno.
Slicno sam i ja sanjao skoro 10 godina,samo sto sam ja padao sa litice u provaliju.blaugrana napisao:Najgrdji san mi je kada padam sa zgrade i kad treba da zveknem, probudim se