I sto pozadi nema onu imitacija kože koja je ovde čini mi se bila predstavljena kao najsavremeniji materijal za pozadinu telefona u suštini iskopali su sve ono što drugi već neko vreme imaju a ono što su do sad predstavljali kao prednosti će reći da ne treba (izmenjeva baterija, SD kartica, plastika jer se ne greje za razliku od metala)
Uroš S. napisao:Našao za čaleta HTC Desire 310 za 90e, MTS, dve godine garancije, nov. Šta mislite? Ima Gorilla Glass, njemu je 4.5" prevelik ekran, a svakako nije zahtevan korisnik.
a sto mu ne das svoj, a ti uzmes novi?
Zato sto ja ocu Ascend Mate 7 a on je 350€ skuplji nego sto ja imam.
Pajo sta ti treba izmenjiva bat? Ja sam isto tripovao ali veruj mi da je potpuno nebitna stvar.
Huawei P6 TT
Mogu da se složim, ali sve što mene kao kupca ograničava za mene je seljačka politika koju ne mogu da podržim. Iste zamerke sam izneo za Lg pa bi bilo licemerno da ovde prećutim zato što koristim Samsung.
Imam i SD karticu i izmenljivu bateriju i prvo čega bih se odrekao da ne osetim je izmenljiva baterija, jer sam je poslednji put menjao na telefonu pre recimo deceniju. Kartica mi znači, ali i tu imam jedno 15 giga slobodno na telefonu, a karticu od 16 giga popunjavam i prazim. Realno presipam iz šupljeg u prazno.
A što se politike tiče, borba protiv vetrenjača. Uzmeš ono što ti radi pos'o. Stavili bi oni i slot i izmenljivu bateriju da su mogli da uklope sve, ali očigledno je kompromis bio neophodan za takav dizajn.