Sport
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Sport
Mozda je dobio na poklon, odmah novinaki clanci o tome sta novak nosi, kojom rukom brise dupe...On sigurno bolje zna sta mu je nego mi kraj nasih malih ekrana. Vise mi smeta to sto ga estradizuju na najgore moguce nacine nego sto mu je lose na terenu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
On je sam sebe estradizovao.
Gluten free knjiga, Djokolife hrana, lanac veganskih restorana, trućanja o nekim meditacijama, sa sve svojim reality programom koji je dogovorio sa nekom US TV itd.
Meč u subotu ne mogu da povežem ni sa meditacijom, ni sa zadovoljstvom na terenu. Sramota me bilo da ga gledam. Pri tome on je i dalje #1, ne bilo ko.
Gluten free knjiga, Djokolife hrana, lanac veganskih restorana, trućanja o nekim meditacijama, sa sve svojim reality programom koji je dogovorio sa nekom US TV itd.
Meč u subotu ne mogu da povežem ni sa meditacijom, ni sa zadovoljstvom na terenu. Sramota me bilo da ga gledam. Pri tome on je i dalje #1, ne bilo ko.
Isto sto i kod tebe u sred recenice, gde si trebao recima da napises tacka, a ne da stavis interpunkcijski znak za kraj recenice u sred nje.Ji 4Tze napisao:A šta znači . ispred rečenice, prvi put to vidim kod Žarka iz Finske...?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Istina, kao i zarez ispred "a ne" 
Razlika je samo u tome sto ja tebe nisam ispravio za nesto, a u isto vreme napravio identicnu gresku.

Razlika je samo u tome sto ja tebe nisam ispravio za nesto, a u isto vreme napravio identicnu gresku.
Da, a u isto vreme nisi znao da je to slucajna greska.
I prospi jos malo lesnika, veverice obozavaju lesnike

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako je Milka Canić završila ja bih da komentarišem Novaka i njegovu igru.
Meni se ipak čini da Novak svesno prepušta neke turnire protivnicima.
Prvo da je izgubio u finalu od Mareja ovome bi to dalo krila do neba.
A nije neki turnir ni moranje da se sa njim kida.
Dakle mislim da je sve stvar taktike što će pokazati u Parizu i na završnom turniru u Londonu.
I siguran sam da mu nije do prvog mesta koliko do GS titula i stizanja Federera.
ps
nema Crnog da se javi!? Da nije oplepio od sreće što Nole gubi pa nema snage ni komentar da baci.
Meni se ipak čini da Novak svesno prepušta neke turnire protivnicima.
Prvo da je izgubio u finalu od Mareja ovome bi to dalo krila do neba.
A nije neki turnir ni moranje da se sa njim kida.
Dakle mislim da je sve stvar taktike što će pokazati u Parizu i na završnom turniru u Londonu.
I siguran sam da mu nije do prvog mesta koliko do GS titula i stizanja Federera.
ps
nema Crnog da se javi!? Da nije oplepio od sreće što Nole gubi pa nema snage ni komentar da baci.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nema ga da se javi, verovatno jer je banovan 
A Mari je namirisao krv i sada igra turnire koje nikada ne bi igrao samo ne bi li se domogao prvog mesta. Al nadam se da ce se preracunati i premoriti pa da na zadnja dva bitna tuirnira nece moci da se pomeri od umora. Sad ce da igra Bec, neverovatno.
Ovo sa ovim kamenom kod Novaka me brine jer je to pokazatelj da je ozbiljno puko s pamecu, poceo je da se zamlacuje nekim glupostima jer ocajnicki trazi nacin da se vrati na pravu traku. Naravno ovo samo pokazuje da ima neverovatnu zelju da se vrati gde mu je mesto, samo ocigledno je malo zastranio, nadam se da ce sto pre sabrati i nastaviti pohod ka prvom mestu u istoriji tenisa.

A Mari je namirisao krv i sada igra turnire koje nikada ne bi igrao samo ne bi li se domogao prvog mesta. Al nadam se da ce se preracunati i premoriti pa da na zadnja dva bitna tuirnira nece moci da se pomeri od umora. Sad ce da igra Bec, neverovatno.
Ovo sa ovim kamenom kod Novaka me brine jer je to pokazatelj da je ozbiljno puko s pamecu, poceo je da se zamlacuje nekim glupostima jer ocajnicki trazi nacin da se vrati na pravu traku. Naravno ovo samo pokazuje da ima neverovatnu zelju da se vrati gde mu je mesto, samo ocigledno je malo zastranio, nadam se da ce sto pre sabrati i nastaviti pohod ka prvom mestu u istoriji tenisa.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Banovali ste crnog????
Što bre braćo forumaši, šta je skrivio?
U vezi tog kamena mislim da je stvar u sponzrorima i ne samo njima.
Nije baš pametno nositi krst oko vrata i reklamirati se po svetu.
Onda se pojavljivati na raznim manifestacijama koje organizuju zvaničnici iz raznih oblasti.
ATP ne bi bio srećan da se pojavi neka sa burkom na terenu zar ne.
Doduše nije se Nole nešto posebno isticao ali mislim da je krst sklonjen iz tih razloga.

Što bre braćo forumaši, šta je skrivio?
U vezi tog kamena mislim da je stvar u sponzrorima i ne samo njima.
Nije baš pametno nositi krst oko vrata i reklamirati se po svetu.
Onda se pojavljivati na raznim manifestacijama koje organizuju zvaničnici iz raznih oblasti.
ATP ne bi bio srećan da se pojavi neka sa burkom na terenu zar ne.
Doduše nije se Nole nešto posebno isticao ali mislim da je krst sklonjen iz tih razloga.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Dobro bre, nije slučajno, viđao sam u par navrata već da tako piše, šta si se navrzao.Xepoj87 napisao:Da, a u isto vreme nisi znao da je to slucajna greska.
Je l se tako fizikališe, jahanjem u Sport temi?

Nego nema više Novaka, prso je, postao je ćale i sad ako napravi i drugo tek će da (pro)padne.
Boringly average, but also perfect for school run mums