Vazduhoplovi
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Vazduhoplovi
Da da, bio 100 din sat. Inace je takav cirkus bio zadnji put na parkingu, za izlaz sam 20min cekao, opet uletanje, muvanje, "snalazenje", kako je i ocekivano.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
A kiss & fly na drop off u?Geza napisao:
Ako je poljubac malo duži

100din/min
Послато са M2101K9G помоћу Тапатока
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
5 minuta erotike za dž. Posle čist seks
TapaT
TapaT
Potpuno besplatan parking ima sa koga se vrti šatl bus, tako da za sve džepove ima opcija. Mi smo ispratili putnike, parkirali se, čekirali ih uz gubljenje da nađemo onaj drugi deo gde su šalteri, ispratili kroz pasošku i zapravo se iznenadili kad je karticu izbacio automat da je parking besplatan. Ispade tih 5 + 15 min i nije tako kratko.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koji je taj parking?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Besplatno je prvih 3 sata, posle se naplaćuje ali i dalje je povoljan. Ostavljao sam tamo auto u martu kada sam leteo za Berlin.nidza napisao:Potpuno besplatan parking ima sa koga se vrti šatl bus, tako da za sve džepove ima opcija. Mi smo ispratili putnike, parkirali se, čekirali ih uz gubljenje da nađemo onaj drugi deo gde su šalteri, ispratili kroz pasošku i zapravo se iznenadili kad je karticu izbacio automat da je parking besplatan. Ispade tih 5 + 15 min i nije tako kratko.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Valjda je dovoljno 3 sata da lagodno ispratiš nekog, ako želiš da nemaš troškove?
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Bogte, taj P11 gde je, nije ni čudo što nisam ni znao da postoji.
Ako iz aviona ne pogledam na tu stranu, neću ga ni videti.
Al s ovim cenama baš treba paziti u koji se ulazi. Da zbog manje od sat vremena platim 400 dinara jer sam došao po nekog, još i OK, al za dva sata na tom P1 bi se već i češao. Pa i P2, 2 sata 600 dinara... Ako unapred znaš, OK, al inače bi bilo neprijatno iznenađenje.
Dobro je da taj bus ide na deset minuta!
Al s ovim cenama baš treba paziti u koji se ulazi. Da zbog manje od sat vremena platim 400 dinara jer sam došao po nekog, još i OK, al za dva sata na tom P1 bi se već i češao. Pa i P2, 2 sata 600 dinara... Ako unapred znaš, OK, al inače bi bilo neprijatno iznenađenje.
Dobro je da taj bus ide na deset minuta!
Naravno nego ti si napisao potpuno besplatan pa da ne dođe do zabune.nidza napisao:Valjda je dovoljno 3 sata da lagodno ispratiš nekog, ako želiš da nemaš troškove?
@Gazu nije mu interval na 10 minuta 24h. Posle ponoći je na pola sata, ja sam izleteo kao metak iz aviona pošto sam sleteo u 23:45 i bukvalno uhvatio bus na polasku inače bih džonjao pola sata do sledećeg.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Da, nije 10 minuta sve vreme... Doduše, po ovom redu vožnje kaže da je na 20 minuta to noću. Ni to nije idealno, al ipak nešto bolje zvuči.
https://beg.aero/sites/belgrade/files/v ... voznje.pdf
I tih 20 minuta kad sam video, da idem po nekog kolima, ne bi se zezao s tim P11 noću...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
https://beg.aero/sites/belgrade/files/v ... voznje.pdf
I tih 20 minuta kad sam video, da idem po nekog kolima, ne bi se zezao s tim P11 noću...
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Kakva pišanija...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sinoc je na ciriskom aerodromu bio haos.
Let koji je u 17:30 trebalo da poleti za Beograd je prvo odlozen za 18h, pa onda za 19h i na kraju za 19:20.
Nakon boardinga, pred samo poletanje, let je otkazan. Razlog za otkazivanje leta je taj sto po zakonu nijedan avion ne sme da sleti u Cirih posle 23h, a ovaj ne bi stigao da se vrati iz Bga.
Karta uzeta za swissair, ali je avion bio airbaltic.
Takodje, nikakav hotel nije obezbedjen, a meni karta za nedelju jutro.
Za kofere je bilo haoticno.
Sreca te mi je firmq obezbedila smestaj i drugu kartu, masa ljudi je u soku bila sinoc.
Let koji je u 17:30 trebalo da poleti za Beograd je prvo odlozen za 18h, pa onda za 19h i na kraju za 19:20.
Nakon boardinga, pred samo poletanje, let je otkazan. Razlog za otkazivanje leta je taj sto po zakonu nijedan avion ne sme da sleti u Cirih posle 23h, a ovaj ne bi stigao da se vrati iz Bga.
Karta uzeta za swissair, ali je avion bio airbaltic.
Takodje, nikakav hotel nije obezbedjen, a meni karta za nedelju jutro.
Za kofere je bilo haoticno.
Sreca te mi je firmq obezbedila smestaj i drugu kartu, masa ljudi je u soku bila sinoc.
Сад му није ништа...
Aerodrom Nikola Tesla je i dalje haotican. Pratio suprugu za Tivat, dodjemo jos dva sata ranije, pakao na check inu - nema sanse ni za sat i nesto do bordinga da predas prtljag i odradis check in. Potegao sam neku vezu pa su otvorili jos jedan salter da ljudu ne okasne na let.
No, evo ulova taj dan:

No, evo ulova taj dan:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”