Grčka
Re: Grčka
Ne znam kako je u drugim mestima, ali kontaktirao sam preko gugla vlasnike smestaja u Pargi i ono je izuvanje. Mozda su cene standardno takve i prethodnih godina, ali npr. za prosecan smestaj traze od 120evra po nocenju pa navise. Prosle godine smo u ovo vreme na Kefaloniji nasli smestaj za nekih 80evra i to je fakticki bio stan od 50+ kvadrata.
Nisam planirao, ali izgleda da cemo ove godine u Tursku nakon par godina, jer za neku sitnu doplatu dobijes AI uslugu. Jeste da je plaza nesto losija, ali se nadomesti uslugom.
Nisam planirao, ali izgleda da cemo ove godine u Tursku nakon par godina, jer za neku sitnu doplatu dobijes AI uslugu. Jeste da je plaza nesto losija, ali se nadomesti uslugom.
Pogledaj iznad Parge da li ima nešto, mada je i tamo skupo. Mi smo prošle godine bili u Anthousa selu, išli na okolne plaže i meni lično je tamo more loše. Plaže su lepe, ima sadržaja, ali more nije po mom ukusu. Pišem za uređene plaže.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mi isto gledamo Pargu, i bas je izuvanje. Smestaj u Pargi me izadje kao smestaj i avionska karta do Tenerifa. E sad, ima nesto losijih smestaja preko agencija, pa sam i to malo razgledao..
Kakve su opcije za parking tamo?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Kakve su opcije za parking tamo?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Opcije u Pargi za slobodan parking u sezoni su prilično slabe.
Preporučio bih eventualno Vrachos na nekih 30 km od Parge kao malo, mirno mesto sa extra plažom, puno mesta i bez problema sa parkingom.
Jedino što nema večernjeg ludila, ali šetnja uz more je fina i mirna.
Preporučio bih eventualno Vrachos na nekih 30 km od Parge kao malo, mirno mesto sa extra plažom, puno mesta i bez problema sa parkingom.
Jedino što nema večernjeg ludila, ali šetnja uz more je fina i mirna.
Podigli cene grci, ja sam prosle godine u Neos Marmarasu placao 70e sad isti smestaj u istom terminu placam 80 a inace bilo xx varijanti od 100+ sto ni lud ne bih platio. Tako da sto se sledece god tice vrlo je upitno sta cu raditi i gde ici jer je ovih 80 neki max sto bih dao.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Svi su sada već preterali sa cenama, to više nije realno. Može još da se probere tu i tamo, ali cene su otišle poprilično.
Mi smo imali sreće, išli smo u isti smeštaj od prošlegodine, digli su cenu za samo 5 EUR.
I sledeće ćemo pokušati tamo, pa ćemo da vidimo.
Mi smo imali sreće, išli smo u isti smeštaj od prošlegodine, digli su cenu za samo 5 EUR.
I sledeće ćemo pokušati tamo, pa ćemo da vidimo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Lepota je u oku, a novčanik u džepu, posmatrača. Svako ima svoje viđenje.OMP napisao:a 7 dana za 800e po osobi nije supo?
Teško će se u Grčkoj naći iole kršten hotel, sa AI uslugom, za 100€ po osobi/danu, bez prevoza. Pišem o sezoni, a da rezervacija nije napravljena prošle godine.
TapaT