Grčka
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Grčka
Očigledno Grci ne očekuju veliki broj turista u sred sezone. Kao ni naši putari sneg u sred zime.
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam se kupao u Toroniju, samo sam se šetao, ali ne bi rekao da je plaža neuređena i divlja. Možda i ima neki deo ali skoro celim delom ima ležaljki i kafića i delovalo je uređeno. Za plićak ne znam, na plaži od 2km sigurno zavisi i od mikro lokacije. Ali verujem kad se izmaltretiraš toliko na granici da te posle sve nervira, i ja sam takav.
- mitar1982
- Pridružio se: 11 Maj 2019, 14:45
- Garaža: Opel Insignia Sports Tourer SW 2.0 CDTI EDITION 110 hp
Претера госпоја са критикама. Торони може бити скроз ок, бар је био онај део где смо ми били у посети другарима прошле године. И они су били са двоје мале деце.
Коме се не вози и не чека по границама има авион до Солуна, па после такси до Халкидикија.
Коме се не вози и не чека по границама има авион до Солуна, па после такси до Халкидикија.
“I should be sorry if I only entertained them, I wish to make them better.” – G.F. Handel
Nama se Toroni uopste ne svidja kao mesto, prosle godine smo isli do njega cisto da vidimo kakav je, provozali se autom, smorili se kako izgleda i nismo ni izasli iz kola, okrenuli nazad za Neos. Ove god nismo ni hteli opet da odemo i probamo da poravimo utisak
Onde nema bas nikakavog sadrzaja, nemas gde da setas, ulica tj put, prolaze kola i ljudi , nekako neuredno izgleda mesto, nema lokala, jednu prodavnicu mislim da smo videli, sta znam bas sam se razocarao mada sam i unapred znao po pricama drugih ali ipak volim sam da se uverim. Plazu smo doduse izasli da pogledamo ali onu pre samog mesta sad ne znam tacno medju onim krivinama ima neka plaza, tipa 500m od samog mesta ili malo vise, sa velikim parkingom ispred, delovala je ok ali ona, ako se moze reci gradska plaza, kazu da je nezgodna jer jako brzo ide dubina i to ne mala.
Pogledavsi skoro sva mesta na sitoniji mislim da Neos necemo menjati ako opet idemo tamo, jedino sto je bolje kao baza za obilazak plaza je Nikiti, mnogo zgodniji za obe strane poluostrva jer na sredini racvanja puteva, ali mesto kao mesto nam se ne svidja nesto posebno.

Onde nema bas nikakavog sadrzaja, nemas gde da setas, ulica tj put, prolaze kola i ljudi , nekako neuredno izgleda mesto, nema lokala, jednu prodavnicu mislim da smo videli, sta znam bas sam se razocarao mada sam i unapred znao po pricama drugih ali ipak volim sam da se uverim. Plazu smo doduse izasli da pogledamo ali onu pre samog mesta sad ne znam tacno medju onim krivinama ima neka plaza, tipa 500m od samog mesta ili malo vise, sa velikim parkingom ispred, delovala je ok ali ona, ako se moze reci gradska plaza, kazu da je nezgodna jer jako brzo ide dubina i to ne mala.
Pogledavsi skoro sva mesta na sitoniji mislim da Neos necemo menjati ako opet idemo tamo, jedino sto je bolje kao baza za obilazak plaza je Nikiti, mnogo zgodniji za obe strane poluostrva jer na sredini racvanja puteva, ali mesto kao mesto nam se ne svidja nesto posebno.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Neverovatna kolicina dezinformacija. Toroni ima dosta mana, ali plaza je mozda i najbolja na Sitoniji za malu decu, sem mozda onih bebecih Vuru Vuru. Bio sam 2 ili 3 puta, ali info da nema plicaka, to mi je tek neverovatno.
Lokacija je idealna, blizu ste lepih plaza na jugu, a Neos je na pola sata voznje ko zeli "sadrzaj". Samo ne znam koji to sadrzaj postoji u Neos Marmarasu, a da je sadrzajniji od 10 minuta.
Pad fotki iz arhive, cisto da se podsetim da nisam izlapeo.
Lokacija je idealna, blizu ste lepih plaza na jugu, a Neos je na pola sata voznje ko zeli "sadrzaj". Samo ne znam koji to sadrzaj postoji u Neos Marmarasu, a da je sadrzajniji od 10 minuta.
Pad fotki iz arhive, cisto da se podsetim da nisam izlapeo.
Ukusi si razliciti, sto se plaze tice ne znam nisam bio niti se kupao u toroniju ali mesto sam video i kao sto rekoh meni se ne svidja ni najmanje da bih tamo letovao.
Neos ima mnogo vise restorana, prodavnica, marketa i hiper marketa, bolji je za setanje kome ne smeta uzbrdo-nizbrdo ali meni to bas daje draz jer ima toliko lepih mesta sa kojih se vidi grad, more, itd. i stalno nadjem nesto novo, neku novu ulicu gde nisam prosao itd. ali nebitno opet pricam iz svog ugla sta je meni bolje.
Neos ima mnogo vise restorana, prodavnica, marketa i hiper marketa, bolji je za setanje kome ne smeta uzbrdo-nizbrdo ali meni to bas daje draz jer ima toliko lepih mesta sa kojih se vidi grad, more, itd. i stalno nadjem nesto novo, neku novu ulicu gde nisam prosao itd. ali nebitno opet pricam iz svog ugla sta je meni bolje.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
I nijedno dete ti nije u vodi u tom Tororoniju, dok u Vuru Vuru ne izlaze iz vode
jer je bara
A kasnije tokom leta ako malo zakopaš rukama, možeš da iskopaš neke glistice na koje sam pecao s klincima, dobra fora, ima ih i na Kalamitsi plaži.
Jeste Neos na pola sata ali preko brda pa to oće dečicu i mamičke da smori...

A kasnije tokom leta ako malo zakopaš rukama, možeš da iskopaš neke glistice na koje sam pecao s klincima, dobra fora, ima ih i na Kalamitsi plaži.
Boringly average, but also perfect for school run mums
U Neosu nikad ne bih letovao, mada smo bili sa bazom na Paradiso plaži nekoliko puta dok je klinac bio mali, i opet smo išli na neke druge plaže jer su jednostavno bolje.
Tada nam nije trebalo šetalište, drndalice, mamipare ili Rafaelo/Trocadero tip sadržaja. Ali to smo samo mi.
Tada nam nije trebalo šetalište, drndalice, mamipare ili Rafaelo/Trocadero tip sadržaja. Ali to smo samo mi.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Onaj javni deo plaze u Vurvuru, koji nije privatizovan, je meni uvek pretrpan, tu je gomila brodica koji ulaze, izlaze, i poslednji put su nas oterali rojevi osa. Nesto slicno nisam doziveo do tada. Ali opet, moguce je da ja izvodim pogresne zakljucke na bazi dva odlaska.Ji 4Tze napisao: 30 Jul 2024, 19:18 I nijedno dete ti nije u vodi u tom Tororoniju, dok u Vuru Vuru ne izlaze iz vodejer je bara
Moji odlicno podnose krivine i brda, a ti znas da je moj auto daleko od idealnog porodicnog sredstva.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Teško će biti da je 15 minuta manje, ali dobro.zeljkokg76 napisao:Уз то и гужве су огромне на Градини због Турака. Ја бежим на Стрезимировце или Рибарце почетком августа и спавањац у Банско, ујутру оран за даљи пут. Што се тиче тунела скратио је сигурно 15-так минута, раније док се искључиш после Благоевграда, гужва одмах на кружном току и на магистрали до Симитлија.

Sent from my iPhone using Tapatalk