Day Walker napisao:
Audi - o njima ne zelim ni da diskutujem
zastoo?
Day Walker napisao:Meni nova 5ica sa manje opreme izgleda bolje od stare sa m paketom
+1
ne samo ona, uvek bi pre vozio klot poslednji model nego sto bi stari koji je u fullu
ionako se M-paket razlikuje samo po branicima koji se lako pakuju, promene se felne i jos par detalja i auto ekstra izgleda
a nije nikakav problem ubaciti i nov enterijer... izadje dosta jedtinije nego odma traziti sve ono sto hoces, jer su takvi polovnjaci mnogo skuplji
Zasto bi pre vozio novu klotaru nego stari u fullu ?
Meni je to dal je novi ili stari model totalno nebitno,auto vozim zbog sebe i vozicu ono sto mi se svidja. Da postoji neki objektini razlog zasto je novi model bolji pa ajde,ali tehnoloski napredak izmedju starog i novog modela je prilicno mali u zadnjih 10 godina,posebno kada se radi o premium vozilima i audiju/vw ( )
zato sto i je uvek lepsi novi model uglavnom
doduse jedino mi nije legao odmah dizajn novog A4/A5, tako da kad sam kupovao auto bio mi je lepsi moj od Facelifta ali mi je sad lepsi FL
cak bi sad namerno jurio klotanovica sa navigacijom pa onda ubacio S5 sedista, S branke itd... sredio ga kako ja hocu
Meni to ne bi predstavljao nikakav problem pod uslovom da mi se auto svidja. Da bi vozio auto u trendu, trebas da juris max 2-3 godine star jer cak i sa FL cesto promene izgled na bolje.
E90 ili W212 su odlican primer za to.
S druge strane, stari A6 i A8 su lepsi od novih...posebno A8.
Day Walker napisao:Off topic Meni su tu odbojnost ka odredjenim proizvodjacima stvorili nasi vozaci..
VW - 80% vozaca se ponasa kao da je Boga povukla za OO i misle da sa glavni na putu
BMW - obavezno divljaju i seku (retko se nadje normalan i stalozen lik)
Audi - o njima ne zelim ni da diskutujem
Merc - divljaju samo oni sa ML-ovima i AMG kolima
Off topic
Day Walker napisao: Off topic Stojim iza ovog za VW sto sam rekao (to je moje zapazanje, a ne zvanicna statistika)
Kad vidim Gnojfa 4 ili 5 (obavezno zatamnjenog, po mogucstvu i sa soferkom) odmah znam da ce biti nekog sviranja i blicanja..
Pasat b6.. Valjda ljudi misle da su presretaci, nemam pojma..
Golf2...
Off topic
Samo bih dodao još i neuredne vozače Opela '80-'89 godišta koji bahato parkiraju na sred ulice dok slažu nekakve kartone u prtljažnik :