Hvala ne podsecanje...na to sam i zaboravioTexonja napisao:Floyde, promeni podatak za auto koji vozis u control panelu.

Hvala ne podsecanje...na to sam i zaboravioTexonja napisao:Floyde, promeni podatak za auto koji vozis u control panelu.
Je l' je Ljermontova nadležna za to ili opštinska stanica?Grujic napisao:Ne bi me cudilo da bude isto kao i za 1 dan isteklu... Produzavali su po 2-3 god isteklu bez problema, nije 10, al sumnjam da ce biti razlike...
NexT napisao:Ja mislim Ljermontova...
Vozaci Laste su govna.
Od kako je pojacan intenzitet saobracaja redovno hvataju levu traku kroz Beograd i voze 80 i ne jebu zivu silu da se pomere. Danas je genijalac od Autokomerca do Studenjaka vozio levom trakom, napravio kolonu iza sebe i nece da se pomeri. Pojedinci su ga obilazili kroz zaustavnu, a mi ostali smo blejali ko budale. Ja bio drugi iza autobusa, ispred mene auto ambasade, blicamo obojica on ne jebe 2%...![]()
![]()
Posto njega nisam mogao da slikam, u povratku sam imao jos jednog genijalca.
Ovo su samo 3 koje je obisao, a bilo ih je 7-8, samo mi je trebalo vremena da skontam sta radi... Popizdecu od Srbije
Meni je prosle godine istekla 2 meseca pa nista, mom drugu je ove godine istekla 5 meseci pa nista, samo nove tablice, nikakve takse za neodjavljeno vozilo... Cak postoji mogucnost da im vratis tablice "na cuvanje", i kazes da ces registrovati za 3 meseca i oni ti cuvaju...Grujic napisao:Veci su za tablice koje moraju nove, i mozda kakvi su lesinari klepe neku kaznu za neodjavljeno vozilo...