Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Dobro veče

Post od Floyd »

Texonja napisao:Floyde, promeni podatak za auto koji vozis u control panelu. ;)
Hvala ne podsecanje...na to sam i zaboravio ;)
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Re: Dobro veče

Post od nixa »

Da li neko zna kakva je procedura produžetka vozačke dozvle koja je istekla pre 11,12 godina?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne bi me cudilo da bude isto kao i za 1 dan isteklu... Produzavali su po 2-3 god isteklu bez problema, nije 10, al sumnjam da ce biti razlike...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Kada istekne registracija, koliko je rok za produzenje? Mesec dana?
Ako ne produzis za tih mesec dana, mora se odjaviti vozilo i vratiti tablice?
Za koliko su veci troskovi ponovne registracije, na taj nacin odjavljenog vozila (da li su uopste veci)?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Veci su za tablice koje moraju nove, i mozda kakvi su lesinari klepe neku kaznu za neodjavljeno vozilo...
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Grujic napisao:Ne bi me cudilo da bude isto kao i za 1 dan isteklu... Produzavali su po 2-3 god isteklu bez problema, nije 10, al sumnjam da ce biti razlike...
Je l' je Ljermontova nadležna za to ili opštinska stanica?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ja mislim Ljermontova...

Vozaci Laste su govna.

Od kako je pojacan intenzitet saobracaja redovno hvataju levu traku kroz Beograd i voze 80 i ne jebu zivu silu da se pomere. Danas je genijalac od Autokomerca do Studenjaka vozio levom trakom, napravio kolonu iza sebe i nece da se pomeri. Pojedinci su ga obilazili kroz zaustavnu, a mi ostali smo blejali ko budale. Ja bio drugi iza autobusa, ispred mene auto ambasade, blicamo obojica on ne jebe 2%... :besan: :besan: :besan:

Posto njega nisam mogao da slikam, u povratku sam imao jos jednog genijalca.
Slika
Slika
Slika
Ovo su samo 3 koje je obisao, a bilo ih je 7-8, samo mi je trebalo vremena da skontam sta radi... Popizdecu od Srbije :besan:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Nemoj se nervirati i ja sam tako jednu lastu zacepio namerno, jer voze kao ludaci. Malo da oladi, ipak vozi ljude, a ne shljunak.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Koja stoka :glavomuzid:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

:rofl: :rofl: :rofl:

Gledam sad nesto na RTS, 1974 su planirali most preko Ade, izmestanje zeleznicke stanice (podzemne) i rusenje tramvajskog mosta i izgradnju novog direkt na Nemanjinu, prsten oko grada, metro (iz bataje kroz zemun u centar i petlovo/banovo brdo kroz centar na karaburmu)...... :uf: Eto gde smo stigli 38 godina kasnije :uf:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

NexT napisao:Ja mislim Ljermontova...

Vozaci Laste su govna.

Od kako je pojacan intenzitet saobracaja redovno hvataju levu traku kroz Beograd i voze 80 i ne jebu zivu silu da se pomere. Danas je genijalac od Autokomerca do Studenjaka vozio levom trakom, napravio kolonu iza sebe i nece da se pomeri. Pojedinci su ga obilazili kroz zaustavnu, a mi ostali smo blejali ko budale. Ja bio drugi iza autobusa, ispred mene auto ambasade, blicamo obojica on ne jebe 2%... :besan: :besan: :besan:

Posto njega nisam mogao da slikam, u povratku sam imao jos jednog genijalca.
Slika
Slika
Slika
Ovo su samo 3 koje je obisao, a bilo ih je 7-8, samo mi je trebalo vremena da skontam sta radi... Popizdecu od Srbije :besan:

ne znam da li praktikujes, ali ako ti se nesto ovako desava na autoputu, dok si zadnji u koloni, forsiraj 4 zmigavca, jer ipak ne verujem da ides iza busa vise od 100, pa iz daleka ko ide brzo te uoci da ciguljas. mom drugaru par puta dobro doslo. ;)
Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

U tom slucaju praktikujem srednju traku :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Grujic napisao:Veci su za tablice koje moraju nove, i mozda kakvi su lesinari klepe neku kaznu za neodjavljeno vozilo...
Meni je prosle godine istekla 2 meseca pa nista, mom drugu je ove godine istekla 5 meseci pa nista, samo nove tablice, nikakve takse za neodjavljeno vozilo... Cak postoji mogucnost da im vratis tablice "na cuvanje", i kazes da ces registrovati za 3 meseca i oni ti cuvaju...

E a sledece nedelje cemo videti sta se dogodi kad motor ne registrujes godinu i po dana :D
Poslednja izmena od Gaginh0 u 12 Jul 2012, 09:52, izmenjeno 2 puta ukupno.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Aj pa javi :D

A sto bi nosio tablice na cuvanje, mogu i kod tebe da stoje, sta udi :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Vazi :)

Bio sam juce u Petrolendu :doubleup: za 650 dinara sa indeksom/djackom knjizicom ceo dan se zezas :) Mozes da uneses sve sto zelis, vodu, pica, hranu, niko te ne dira. Doduse malo je skupa hrana unutra. Pljeskavica je 200din i nije nista posebno, pomfrit 100din, jedna kriska lubenice 50din. A posto smo bili zaokupljeni zahebancijom nisam pogledao cene pica u kaficu/ima... Na parkingu sam video dosta HR registracija, zatim BG, SU, SO, i naravno NS. Sad sam na slatkim mukama ici sledece nedelje na ono jezero sto sam pricao ili opet u Petrolend :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori