E nek se nosi u pm... Strani placenik domaci izdajnik.
I dalje sam u neveri sta se desilo, ladno ce da zazimi na drugom mestu i propusti sve gratis nedelje na celu koje mu ocajnicki trebaju. U najboljem slucaju moze da se vrati na prvo mesto tek za nekih 8 meseci, horor.
Ne pamtim kad je neki sportista imao ovako naprasni krah bez ociglednog razloga.
Glava koja mu je pre bila najjaci adut sad mu je najslabija karika koja je pukla.
Poslednja izmena od Laki021 u 05 Nov 2016, 17:20, izmenjeno 1 put ukupno.
A Marej je na nacin koji mu i dolikuje dosao do prvog mesta, predajom protivnika. Posle igranja u Becu da napabirci poene koje se moze smatrati nesportskim ponasanjem, sada ovako ulazi u finale.
Neverovatno je koliko ga ove sezone kenja, na prste jedne ruke se moze nabrojati koliko je meceva igrao protiv top 10 igraca, ne znam kako je to opste moguce da se desi.
Što se mene tiče, on je totalni car i učinio je što retki sportisti učine u individualnim sportovima, a sigurno više od 99,999% ljudi koji komentarišu.
Da li će opet doći na No1? Bilo bi lepo, ali neka bude kako bude. Ne može ni večito biti broj jedan, niti igrati stotinu godina.
Po usputnim komentarima ljudi, koji se dotaknu Đokovića, nekako mi se čini da im je bitno jedino da pretekne Federara po broju GSova i sl, kao da kroz njega žive/leče neke svoje komplekse i zadovoljstva. Osvojismo svi zajedno RG, ostaje samo Federer, pa u penziju. 'beš to što je žena opet otišla kod majke, i povela decu, sve će biti lakše ako Nole danas osvoji RG.
I da, tačno je da izgleda kao da nešto nije u redu, ali svima se nama to dešava, nije on marsovac.
Ma upropasti čoeka ženidba , postao loš lovac- vegetarijanac...
Mada ozbiljno svež je roditelj ima smisla da mu treba vremena pa je izgubio na oštrini , odavno kažu i za vozače kad dobiju dete gube neko vreme na stazi.