ključno je "krugovi"nikaragva napisao:Daj da vidimo gde su ti krugovi i reno rekord
http://vesti.mojauto.rs/Testovi/478897/ ... a-i-Porsea
Dobro veče
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Dobro veče
Boringly average, but also perfect for school run mums
Tako kazu na netu, ali... taj model je sa kasetofonom je poceo 2000. godine, a Lancia Thesis 2002 godine, a takodje ima kasetofon!elMaestro napisao:Lexus SC430?McGruja napisao:Nije, japos je
Jedinio sto se Lexus pravio do 2010, a Thesis do 2009, pa se tako Lexusov kasetofon pravio duze...
p.s. al verovatano postoji neki auto koji je i kasnije ubacivao kasetofon...
Promena sijalica na Toyoti - celodnevni posao 
Ma ovo je bilo malopre pitanje u Fifth Gear-u, verovatno je odatle i krenuloaleksa napisao:Tako kazu na netu, ali... taj model je sa kasetofonom je poceo 2000. godine, a Lancia Thesis 2002 godine, a takodje ima kasetofon!elMaestro napisao:Lexus SC430?McGruja napisao:Nije, japos je
Jedinio sto se Lexus pravio do 2010, a Thesis do 2009, pa se tako Lexusov kasetofon pravio duze...
p.s. al verovatano postoji neki auto koji je i kasnije ubacivao kasetofon...
Имам једно потпитање...
w211 sa osnovnim Audio20 audio uredjajem je do 2006. imao i kasetas 

Tezis se pojavio par meseci posle E klase, tako da je za sad na vodecem mestu... a i zna se da Talijani imaju najvise opreme! 
Maestro, tako je, video sam pitanje, pa rekoh da "prosledim"
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel si sacekao da prodju reklame da vidis i odgovor? 
I AR166 je dugo držala, doduše uz CD šaržer.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Najhipsterskija fora ikad bi bila da ugradis masku od kasetofona na CD, na vratanca. Da svi tripuju kako si samo urban i retro, a ti furas Semsu u digitalnoj tehnici.
Robbief je dobio kasetofon u Hondi pa sam mu dao brdo kaseta da bude retro dok vozi; izdrzao je nedelju dana i kupio CD
Robbief je dobio kasetofon u Hondi pa sam mu dao brdo kaseta da bude retro dok vozi; izdrzao je nedelju dana i kupio CD
Al se pojavila 1998, a i Tezis naravno ima CD sarzer...Velja napisao:I AR166 je dugo držala, doduše uz CD šaržer.
Ja u kolima imam kasetu Ivana Gavrilovica, album 1994!
Sad su mi neke stvari jasnije.