Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od trojanac »

Otkud ti u Njivicama? :)

Ja sam tamo svake godine. :)

EDIT: Što se tiče japanske donacije Vladi Srbije, Garaža blog je to objavio još pre godinu dana.

Ono što je vrlo bitno za Toyotu i što nas je obradovalo je informacija da je vlada Japana odobrila donaciju Srbiji od 5 miliona dolara za suvenciju prodaje hibridnih vozila u Srbiji. To će svakako biti značajna pomoć i nadamo se da će ova sredstva biti iskorišćena na najbolji mogući način, a samim tim i da će znatno porasti ne samo broj prodatih hibridnih vozila već i generalno broj prodatih novih vozila u Srbiji.

- See more at: http://blog.garaza.rs/ddor-bg-car-show- ... uTnxl.dpuf

Jedino što je izgleda Mazda uzela dobar deo kolača, a Toyota za sada ništa, bar ne da mi znamo. Pitanje ne kako su se japanci odlučili baš za Mazde i jesu li naši upleli prste u to. Toyota bi bila mnogo bolji izbor po meni. Sad će Mazda da procveta u Srbiji, samo od održavanja ovih vozila mogu da žive, a znajući kako se zaposleni u Vladi Srbije odnose prema službenim kolima, biće tu naplate od osiguranja samo tako.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ne mislite na iste Njivice.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ja sam mislio na ove:
https://www.google.rs/maps/place/Njivic ... 7a31c7eec7

Odnosno bio sam u Igalu, ali sam tamo išao na kupanje, jer je mnogo čistije.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jes vala, ja zaboravio na CG.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

srdjanyo napisao:Juče se vraćao s posla,radio u Subotici.Na izlasku,prema istočnom ulazu sa E75,video 3 grupe emigranata.Čekaju da se smrači,pa da "napadnu" granicu.Svi su Arapi i Avganistanci.Onda na Eko Žednik,stanem,snimim dvojicu,ali beloputih, kako drežde pred ulazom u kafić pumpe.Izašao posle minut,jedan skoči na mene:"Idete do Novi Sad?"Rekoh ne.Nisam mogao da ih povezem,znam da nisu emigranti,znam da su buntovnici iz Evrope,ali previše sam čitao crnu hroniku i priče o autostoperima. :(
Autostoperu ne bi smeo da stanem da ga povezem. Sto kazes, mozda sam previse gledao crnu hroniku, pa sam istripovan. Ali odkud ja znam ko je on i sta je. Mnogo sto sta se vuce ovim nasim drumovima i oko njih. Moj drugar se jednom prilikom u gluvo doba vracao sa posla. I u sred Ulice Kneza Milosa u Beogradu, dvojica dosli do kola i krenuli da otvaraju vrata dok je stajao na semaforu. Srecom su bila zakljucana, pa nisu uspeli. I on je stisao gas i pobegao.Secam se kada je pricao o tome, da kada se vozi tako nocu, u gluvo doba, zakljucava vrata bas zbog takvih stvari, drugari su mu se smejali. A to nije nerealno da se desi bilo kome od nas.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Treba podesiti kola da se sama zaključavaju kad se krene.

Tapatalk
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Prvo kad smo uzeli auto je bilo da ugradimo automatsko zakljucavanje i anti theft sistem (ako te neko izvuce iz auta ne daj boze).

Sad, koliko znam, vecina novih modela ima automatsko zakljucavanje kad krene auto.

Strica od mog kuma je ubio stoper koji nikad nije pronadjen.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ja se samo setim one dvojice,od kojih je jedan policajac bio,što su stopirali na Bubanj potoku šiptara iz Zagreba sa C4,ovaj krenuo kod rodbine u MKD.Ubili ga i zakopali na Jastrepcu,a C4,tada nov auto,prodali za 2000 €.Svako dvoumljenje da li da povezem mi sa ovom pričom prestaje.
Što se tiče automatskog zaključavanja,Fabija izgleda nema tu opciju preko dijagnostike,mada trebalo bi da ovog novog majstora isprobam da mi istraži kakve funkcije nudi komp.Tipa ono brzo blinkanje stop svetala,paljenje maglenke pri skretanju...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mene na ukljucenju na AP kod Batocine startovao gardista i kao jao vidim da ste vojno lice (video sapku i majicu) i kao jel bi mogli do BGa da me povezete, kasnim na posao. Ja i devojka ga pogledasmo, vidim oruzje, rekoh mu, prijatelju rado bih te pokupio al moram da svratim po klince :kezo:
Zajebi.. Da je drug forumas M pa i da razmislim :mrgreen:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Jbg, meni je uvek na dohvat ruke u autu neko duže sečivo. Nikad se ne zna :kezo:
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Xe, xe...
Mene startuju na naplatnoj rampi panduri koji idu za Bg i radnici sa naplatne rampe (onda ih ucenim da plate putarinu....kad se vec zicaju za prevoz ). Uglavnom iskuliram i jedne i druge....retko kada ih povezem. O ostalim stoperima - jedino nekog koga poznajem i tu se prica oko stopiranja zavrsava.

------/\_______/\______/\---------/\_______
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

@nikaragva
kakvu priču čovek da ima? došao u cg na more, može samo da sedne i plače :rofl:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Dok su guzve bile na granicama, i dok sa dosta putovao kolima, uzimao sam pandure na granici nasoj, i vozio znatno brze od dozvoljenog
Nekad ih i na Bubnju pokupim, pa zviz do Nisa
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Ćutao čovek. Još sam pokušao da zapodenem priču neku na ruskom, međutim ja znam samo o gorivu, litrama, brojkama, kanisterima, crevima :kezo:

Verujem da se pokajao što je seo sa mnom :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Dok mi razglabamo o skupim i glupavim telefonima, ne primecujemo nemastinu u kojoj se mnogi oko nas nalaze.
Na zalost, to nije redak slucaj u ovoj drzavi, i tamo gde je drzavna pomoc potrebna, nikada je nema jer zavrsi u dzepovima tajkuna, politicara, drzavnih kurvi.
Nesposobna drzava koja zakone ne ume da promeni i uredi..

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/539723 ... hrani-decu

Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori