Dobro veče
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Dobro veče
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bane, gde si ti pre neki dan da braniš Getza?
Scudi, nisam siguran da je to što ti misliš ono što se naziva newsletter. Mislim da tebe interesuje ovako nešto? http://www.novinarnica.net/

Scudi, nisam siguran da je to što ti misliš ono što se naziva newsletter. Mislim da tebe interesuje ovako nešto? http://www.novinarnica.net/
Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Skoro svaki dan sam na forumu, samo sto sam presao u lurcker-a, citam skoro sve, a nista ne pisem.
Daj link za temu da vidim...
Inace, kad smo vec kod mog Getza, ogulio sam na dva mesta vozacka vrata. Prvi put jos onda (toga se mozda secas) kad je neko pokusao da ga obije ili sta vec, a odmah ispod toga me pre par dana neko na parkingu sastavio, i sad ima dve duboke brazde...
EDIT Scuderia, imas milion i jedan program (od microsoft Publisher-a) preko besplatnih templeta za newsletter. Ja sam pravio za posao, jako su prosti za koriscenje...
EDIT br 2 Vidim koja je tema, Jelenina kupovina je u pitanju...
Daj link za temu da vidim...
Inace, kad smo vec kod mog Getza, ogulio sam na dva mesta vozacka vrata. Prvi put jos onda (toga se mozda secas) kad je neko pokusao da ga obije ili sta vec, a odmah ispod toga me pre par dana neko na parkingu sastavio, i sad ima dve duboke brazde...
EDIT Scuderia, imas milion i jedan program (od microsoft Publisher-a) preko besplatnih templeta za newsletter. Ja sam pravio za posao, jako su prosti za koriscenje...
EDIT br 2 Vidim koja je tema, Jelenina kupovina je u pitanju...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
E bas to me zanima? Samo kako da sklopim stranice u tu formu, dizajn radim u photoshopu.trojanac napisao:Scudi, nisam siguran da je to što ti misliš ono što se naziva newsletter. Mislim da tebe interesuje ovako nešto? http://www.novinarnica.net/
Budite oprezni prilikom prilaza naplatnim rampama. Danas sa obe strane prilaua šimanovačke rampe stoje radari sa civilnim kolima, a kombi saobraćajne policije stoji na samoj rampi.
Samo pukom srećom sam danas izbegao tako sto mi se u levoj traci ubacio neki fijat koji me je usporio na 120.
Samo pukom srećom sam danas izbegao tako sto mi se u levoj traci ubacio neki fijat koji me je usporio na 120.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Izvor -> Blic ŽenaOva balerina je umalo"ubila" jednog milijardera: Zašto je seks sa njom preopasan
Anastasia Voločkova, bivša balerina "Bolšoj" teatra, i Bakhtijar Salimov , ruski milijarder, prošle nedelje su imali jednu stastvenu i opasnu noć. On je tokom seksa toliko povredio leđa da je Hitna pomoć morala da dva puta interveniše, a na kraju je završio u bolnici.
- Bakhtijar nije mogao da ustane iz kreveta. Izašli smo na večeru kako bi proslavili to što smo se pomirili. Taj dan on se nije bavio nikakvom fizičkom aktivnosti, sem što smo imali seks dva puta - rekla je je Anastasia u intervjuu za ruski list "Life News".
Ruski milajarder je u bolnici proveo nekoliko dana. Anastasia je 2003. dobila otkaz u "Boljšoj" teatru jer je bila predebela i previsoka. Prošle godine šokirala je sve pričom da je ovaj teatar paravan za bordel.
Širim haos!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na koga aludiras? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Oplakah kad sam video ovo, pop osvestava audija tdi 
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Prikačeni fajlovi
-
- uploadfromtaptalk1405354152232.jpg (35.37 KiB) Pogledano 1264 puta
-
- uploadfromtaptalk1405354144984.jpg (38.75 KiB) Pogledano 1264 puta
Čovek pogrešno shvatio pojam osveštavanja tek kupljenog vozila. 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
methane.master napisao:![]()
Izvor -> Blic ŽenaOva balerina je umalo"ubila" jednog milijardera: Zašto je seks sa njom preopasan
Anastasia Voločkova, bivša balerina "Bolšoj" teatra, i Bakhtijar Salimov , ruski milijarder, prošle nedelje su imali jednu stastvenu i opasnu noć. On je tokom seksa toliko povredio leđa da je Hitna pomoć morala da dva puta interveniše, a na kraju je završio u bolnici.
- Bakhtijar nije mogao da ustane iz kreveta. Izašli smo na večeru kako bi proslavili to što smo se pomirili. Taj dan on se nije bavio nikakvom fizičkom aktivnosti, sem što smo imali seks dva puta - rekla je je Anastasia u intervjuu za ruski list "Life News".
Ruski milajarder je u bolnici proveo nekoliko dana. Anastasia je 2003. dobila otkaz u "Boljšoj" teatru jer je bila predebela i previsoka. Prošle godine šokirala je sve pričom da je ovaj teatar paravan za bordel.
Screenshotovao sam jos pre neki dan, ali zaboravio da postujem

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3