Grčka
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Re: Grčka
Zato je Kapikule zakon mislim da se tako zove granicni prelaz BG-TR.Ogradjene trake I nema menjanja kolona.Nas je bukvalno zeznuo bradati carinik na Presevu u smeru ka MKD.Tu uvek drzim levu traku,jer se retko ko ubacuje a i desi se da puste ponekad u suprotni smer.Odjednom se pojavio I poceo da mlatara rukama,i viče, desno,desno.A desno si onda 6 ili 7 kolona i onda se MORAŠ ubacivati.Pa bar da je dogovorio sa kolegom pa da se nekako reguliše saobracaj
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vozi li, kod vas u kući, neko svoj auto?aboki napisao:Ja bih licno tada vadio. Ovako mi bilo bzvz da svake godine dam 1500din, a auto na tatu. Ni sa maminim kad sam prelazio nikad niko nije trazio, a i sestra i tata prelaze sa autom koji je i dalje na mene.
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

Čudi me kako nije bilo većih i češćih incidenata kod uvaljivanja, s obzirom da su svima fitilji sve kraći. Jedino možda to što se ide na odmor, pa se lalše podnese...
Meni su žuti karton tražili jednom na granici sa BiH, nisu ga ni pogledali. Jednom su nas zaustavili pred mostom na Tari. Kolega vozio. Krenula redom da mu traži papire, vozačka, saobraćajna, polisa osiguranja?....čekam samo da zatraži ovlašćenje...
Dođe do mog pasoša, pogleda prezime. Pa Predraže, vi ste naš? Paaaa, delimično...
Garantujete li vi za svoje kolege?
Naravno.
Ajde onda uzdravlje

TapaT
- aboki
- Pridružio se: 18 Sep 2017, 22:23
- Garaža: Renault Zoe R135, Renault Scenic 2 2.0T
Haha, voze, ali ne preko
Tog na mamu odavno nema. Realno, ako imas jedan auto a 4 vozaca u porodici, moras 4500din da das AMSS. Pod uslovom da ovo troje idu preko bez ovog na cijem je imenu.

Ono sto sam ja primetio BG tablice najbahatije na granicama, da se ne uvrede kolege iz BG ali tako je, posle toga idu strane tablice ali oni uglavnom pitaju jel mogu da udju pa ako ih pustis ok ako ne sacekaju sledeceg nekog ko hoce a BG table teranje sile, uglavnom sa boljim kolima i suvovima. Sad kad sam isao na prvoj naplatnoj rampi posle granice u GR, kolona solidna, 3 trake sa po 20ak auta, ali tria uta BG tablice skroz levo presisase sve nas i ubacivanje pred samu rampu, naravno neki debili su ih pustili da se ubace
mozda se uplasili videli tri auta, de ces sam protiv njih 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Uvek su i bili
BG voznja je specificna po mnogo cemu. Bas sam se u nedelju spustio do Barajeva (pa sam se u povratku malo vozao i po gradu) i zao mi je sto nemam dash cam.
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mnogo je onih u Bg koji nisu iz Bg.
Brzine idu u H-a !!!

Vecina BG tabli je morala u jednom trenutku da ide po BG-u, sto znaci da su navikli da zaustavna ne postoji, da te policija cesto nece zaustaviti cak iako pravis sranja pred njima...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pogrešio si, trebao si da napišeš Beograđani.
Svakako, najviše je takvih vozila u Srbiji, pa je i očekivano da ih najviše bude u takvim situacijama.
Još nešto, uvek najbolje prođu takvi, tako je i u životu otprilike, taman misliš, aha, sada neće da ga puste, ali UVEK se nađe neko ko će da ga/ih pusti.
Tako da, vozite uvek kao da imate BG table i nema greške.
Svakako, najviše je takvih vozila u Srbiji, pa je i očekivano da ih najviše bude u takvim situacijama.
Još nešto, uvek najbolje prođu takvi, tako je i u životu otprilike, taman misliš, aha, sada neće da ga puste, ali UVEK se nađe neko ko će da ga/ih pusti.
Tako da, vozite uvek kao da imate BG table i nema greške.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Mladen kulturno, sva četiri i prodju. Nije još bas ni kratka ta deonica za kontra smer na Gradini, znaš i sam.
Mada i lokalci idu tako, samo se uključe neposredno ispred granice, dok Mladen ide do kraja
.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Mada i lokalci idu tako, samo se uključe neposredno ispred granice, dok Mladen ide do kraja

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Poslednja izmena od 123456 u 06 Avg 2024, 11:01, izmenjeno 1 put ukupno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Do čoveka je, ni do tablica ni do adrese stanovanja. Jedino što Beograd ima 2+ miliona stanovnika pa procentualno o čemu god da se priča, najviše je Beograđana u priči.
Retko sam u takvim situacijama kad su gužve i uvek migavac i kulturno čekam da me neko pusti. Na granici nikad nisam ni pomislio. Jedino da imam vezu pa prođem negde sa strane. Da obiđem kolonu i guram se, nikad u životu. Sve da imam G klasu zatamnjenu. Doduše drugačija valjda i ne postoji.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Retko sam u takvim situacijama kad su gužve i uvek migavac i kulturno čekam da me neko pusti. Na granici nikad nisam ni pomislio. Jedino da imam vezu pa prođem negde sa strane. Da obiđem kolonu i guram se, nikad u životu. Sve da imam G klasu zatamnjenu. Doduše drugačija valjda i ne postoji.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nije samo BG 

Meni se nekako čini da su najnervozniji oni koji žive južnije. Nekako su navikli da brzo prelaze granice, jer dosta njih ima gajbe dole. U sezoni im nije baš po volji
Da ne bude da branim BG, naravno da ih/nas ima, kao najzastupljenijih tablica u državi. I naravno da se vozi bezobrazno, to je svakodnevnica. Ja ih ne puštam ni po BGu, a kamoli kada se čeka negde.
Što kaže moj kolega: gde god imaš ukrštanje sa ulicom nižeg prioriteta, a gužva je, uključiće se više njih koji nemaju prvenstvo.
Ljudi su prsli. Pre neki dan, lik iz sporedne ulice svira i negoduje, onom ispred mene, jer ga nije pustio. Ovaj ga gestom pita "gde ćeš?", jer i da ga je pustio, mogao bi samo da blokira traku, jer je sa suprotne strane sve puno.
Ovaj kreće da izlazi, "sada ću da ti objasnim gde ću...". Ovaj ode, iza "kavgadžije" svira masa i tako u krug...
TapaT

Meni se nekako čini da su najnervozniji oni koji žive južnije. Nekako su navikli da brzo prelaze granice, jer dosta njih ima gajbe dole. U sezoni im nije baš po volji
Da ne bude da branim BG, naravno da ih/nas ima, kao najzastupljenijih tablica u državi. I naravno da se vozi bezobrazno, to je svakodnevnica. Ja ih ne puštam ni po BGu, a kamoli kada se čeka negde.
Što kaže moj kolega: gde god imaš ukrštanje sa ulicom nižeg prioriteta, a gužva je, uključiće se više njih koji nemaju prvenstvo.
Ljudi su prsli. Pre neki dan, lik iz sporedne ulice svira i negoduje, onom ispred mene, jer ga nije pustio. Ovaj ga gestom pita "gde ćeš?", jer i da ga je pustio, mogao bi samo da blokira traku, jer je sa suprotne strane sve puno.
Ovaj kreće da izlazi, "sada ću da ti objasnim gde ću...". Ovaj ode, iza "kavgadžije" svira masa i tako u krug...
TapaT