Laki021 napisao: Uvukla ga u neku sektu.
https://youtu.be/zAtgxaJmXL0?t=54m41s
Ne mogu da verujem
Da li je moguće da neko razuman sluša ovo proseravanje ... da veruje ovoj fukari ???
U štoku sam totalnom!
Stvarno čovek treba da zastrani, da "mrdne pameću", pa da počne da sluša/veruje u ovakve stvari. Gotovo je sa Noletom ako se pod hitno ne dozove razumu
Imamo mi mnogo većih problema od poraza Novaka Đokovića. Šta i kako radi, njegov izbor. Uradio je do sada mnogo više nego bilo koji sportista sa ovih prostora i svaka mu čast na tome. Šta će biti dalje, videćemo, ali nije naše da brinemo njegovu brigu.
Nisi u pravu, lepo je starac objasnio situaciju. Ako neko dobar naprasno postane narkoman ne tapses ga po ramenu i sve je super, on je vec uradio vise od drugih...
Inače, interesantna stvar je da je Novak preuzeo brigu oko njihovog zakupa na Galetu. Sam se javio pre oko dva meseca i zatražio sastanak sa čelnicima opštine jer se on nikada nije bavio (logično) time već njegov otac i stric...a oni nisu plaćali ništa, ni zakup ni troškove jer su imali mig od Đilasa i Tadića, a potom od ovih sadašnjih da mogu tako da se ponašaju,a koji jedva čekaju da vrate Galeta pod okrilje grada. Novak se iznenadio kada je saznao koliko se duguje i obećao da će se potruditi da reše probleme.
Sad, ovo pišem ne zbog političke konotacije jer je to za drugu temu, već zbog toga što je čudno da se on u svom naponu sportske karijere bavi time i preuzima od familije brigu oko toga za šta on realno nema vremena, a verovatno ni znanja.