No1e prop'o mora da je citao Kaludjer koji je prodao svoj ferrari pa se istripovao gadno. Pod hitno mu treba neka nasa iz Dubaija da ga vrati u sedlo, od ove s kikama nema leba.
Svedeno rečeno ovaj pristup je "ako pobedim dobro je, ali mi to nije strašno bitno, a ako izgubim zabole me..."...nema tu uspeha u profesionalnom sportu, samo mu se tupi mentalna oštrica s ovim Raspućinom.
Čak i onaj poltron Obradović smatra da treba da nabaci koji kilogram. Ovako nema snage za dužu razmenu (a tu je uvek bio fenomenalan), a drugi servis mu je smešan...o igri u 5 setova da i ne govorim.
Poslednja izmena od starac vujadin u 24 Nov 2016, 10:52, izmenjeno 1 put ukupno.
starac vujadin napisao:Čak i onaj poltron Obradović smatra da treba da nabaci koji kilogram. Ovako nema snage za dužu razmenu (a tu je uvek bio fenomenalan), a drugi servis mu je smešan...o igri u 5 setova da i ne govorim.
Za servis sam i ja mislio da je daleko sporiji i slabiji od Mareja (bas sam obracao paznju na merac brzine i nervirao se), ali na kraju statistika je pokazala (ako je tacna, naravno!) da je prvi servis jedva nekih 5 mph bio slabiji u proseku, a drugi servis brzi za tih istih 5 mph.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja rekoh "drugi servis"...prvi izvuče nekako, ali je i on slabiji, s manje rizika. O tome govori znatno manji broj aseva i vinera koje ostvaruje u mečevima otkad jede hranu iz blendera. Zato sada kod slabijih protivnika igra pimplerski, čeka grešku kod slabijih protivnika, hvata ih na psihologiju i repekt prema njemu, a sa ovim najjačim pokušava da skrati poene, pa ako prođe prođe.
Čoveku koji je 2011 možda imao najbolju tenisku sezonu u istoriji tenisa, sada je potreban neki guru da mu objašnjava kako da živi svoj život i šta je ljubav.
Sa jedne strane podržavam porodičnom čoveku da pronađe balans između porodice i profesionalnog sporta, svakako je ranije imao mnogo više vremena da ga posveti isključivo samom sebi, ali apsolutno mi se ne sviđa da stvari koje su toliko lične i dolaze iznutra trebaju savetnika !? Vodafak?