Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Slažem se sa obojicom, meni je neverovatno da on nije imao zeder, bio sam ubeđen da jeste. Pritom je taj auto bio kasko osiguran do pre pola godine i ne znam kako je to uopšte bilo moguće bez fizičkog sigurnosnog sistema neke vrste. Na kasku je bio 100%, to znam.
Ja ću da ugradim alarm. Jel imate preporuku gde?
Ja ću da ugradim alarm. Jel imate preporuku gde?
bmw za svoja vozila ugradjuje kod skycar-a.
Prosao sam tuda sinoc oko 12, sad bas premotavam film dal sam ga video. Jel inace tu parkira?
skycar ugradjuje BUSCAN alarme ,koji se laku ugrade na elektroniku automobila,lopovi obozavaju takve alarme,jer ih otklanjaju za 10 sekundi,to sto bmw i ostali imaju ugovor sa skycar je nesto drugo,bezi od skycara u sirokom luku,oni jesu majstori za muziku extra da ti stave u kola,ali za alarme ugradjuju po sablonu ,nista nekriju kablove,vec na postojecu instalaciju se kace,on ti naplati 250 eura ili 300 za alarm,koji lopov iskljuci za 10 sekundi,veruj mi,mene su u bmw-u u delti uslovili da moram zbog garancije da ugradim u skycar alarm + meh zastitu tamo,sto sam ja odbio i zapretio inspekcijom,jer oni imaju dogovor sa njima,a da nekazem da im je brava za iglu neka krs,lepo ti idi na drugo mesto da ugradis ,javi se na pm za firmu,ali mislim da je svi znate,nalepnica je buldog na staklu. znaci za alarm + meh.zastitu u skycar treba da das 600 ili 700 eura nesecam se.samo znam da je i alarm i meh.zastita od skycar krs.
- Uroš S.
Da, baš tu živi. Kapiram da parkira gde nađe mesto, ali tu neposredno blizu živi.Neo napisao:Prosao sam tuda sinoc oko 12, sad bas premotavam film dal sam ga video. Jel inace tu parkira?
Mozda sam ga i vidjao, al su mi ostale u glavi neke grafitno sive velike felne. Nebitno sad, zao mi je sto nisam prosao u to vreme, da pozovem policiju. Kamere od Zute kuce mozda, Djurdjevgrad ih nema koliko ja znam, a Nostimo ne dopire do gore...
Au jbt pa to je relativno prometno mesto
- Uroš S.
Meni se čini da je to dosta prometno. Jbg, šta sad, prosuto mleko.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kakav maler. Mene najvise brinu te "pokvarena ploca" izjave kako je auto otisao preko. U prevodu, mrdnuti prstom necemo. Mozda ako nas neko potera da trazimo ubicu iz kantrimena, pa naletimo.Uroš S. napisao:Pritom je taj auto bio kasko osiguran do pre pola godine i ne znam kako je to uopšte bilo moguće bez fizičkog sigurnosnog sistema neke vrste. Na kasku je bio 100%, to znam.
Kakvo crno prometno mesto, pozeska mozda, cim skrenes nizbrdo nema zive duse posle 00h.
- Uroš S.
Video je snimak, došao kombi u 4:15, izašao lik, u 4:17 već nema auta.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Manje od 2 minuta!? Da se skenjas pri samoj pomisli...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na snimku mora da se vidi, da li se makar alarm upalio ili ga je ovaj nekako deaktivirao?
Posetite www.garaza.rs !
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Pa jel se vide tablice od kombija ili u kom pravcu je otisao, pa ako ta kamera nike uhvatila tablice, videti kuda je otisao pa traziti sledecu kameru?Uroš S. napisao:Video je snimak, došao kombi u 4:15, izašao lik, u 4:17 već nema auta.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk