Ne brže od života!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Ne brže od života!
Sreca(ako se tako moze reci) pa nije ovo bilo kod nas. Inace, ovde su krivi iskljucivo roditelji koji su dali detetu 170 konja da vozi.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne bih ja tu krivio roditelja... Da, jesu u pitanju (relativno gledano) klinci, ali imaju 18 godina, zakonski su punoletni, pravno sposobni... Umeju da razmišljaju, i u tim godinama treba da budu svesni posledica svojih dela...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Slazem se sa tobom, ali ipak je skoro izasao iz auto skole, tek treba da uci da vozi a on misli da je Alonso. I umesto da mu otac kupi nesto od 70 konja, on mu kupi auto sa kojima se muce i profesionalni vozaci i eto problema.
Realno svi smo takvi bili(ja sam mozda i dalje takav), samo sto neko razmislja o posledicama i ima granice umerenosti, a neko ne.
Sent from my Samsung using Tapatalk.
Realno svi smo takvi bili(ja sam mozda i dalje takav), samo sto neko razmislja o posledicama i ima granice umerenosti, a neko ne.
Sent from my Samsung using Tapatalk.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vise puta vec smo pricali na tu temu. I Punto sa 60KS moze da se zaleti preko 100 u gradu i da se napravi isto ovo. Nema tu pravila. Ja licno jesam za to da se ogranici, kao u HR, recimo dok je na probnoj dozvoli, ali to nista ne garantuje i nece spreciti puno njih, zeljnih dokazivanja, da sednu u jaci auto. Ja sam prvi, kad sam polozio, sa par drugara u kolima, trkao se do semafora sa nekim Audijem. Eto, da pokazem kako ide moja Zastava. A imao sam 25 godina tada i nikakvo vozacko iskustvo.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
Realno, ne postoji prepreka klinačkoj ludosti. Ako ništa, spustiće se u kontejneru niz Borsku...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa da imaju 17.5 godina zakonski ne bi bili punoletni i dalje bi bili klinci, isto kao i sa 18. Covek je tad nezreo, neiskusan, ne zna sta ga sve ceka, zeljan svega, mora da cacka...svi smo manje vise prosli kroz to. Ovakvih incidenata je uvek bilo i uvek ce biti.bane valjevo napisao:Ne bih ja tu krivio roditelja... Da, jesu u pitanju (relativno gledano) klinci, ali imaju 18 godina, zakonski su punoletni, pravno sposobni... Umeju da razmišljaju, i u tim godinama treba da budu svesni posledica svojih dela...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nedvosmisleno krivicu dele i roditelji, treba biti mudar sa decom. Dati i odraslom coveku trkalicu je rizik, a dati je klincu detetu je glupost.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja nisam rekao da ne dele...vaspitanje ne moze nista da zameni.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Razumemo se 

Al se Golf preslikao na stub 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
:trljamoci: jbt...
ma daj...Kuzmanovic napisao:Sreca(ako se tako moze reci) pa nije ovo bilo kod nas. Inace, ovde su krivi iskljucivo roditelji koji su dali detetu 170 konja da vozi.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gospode Bože.bane valjevo napisao:Johanesburg je u pitanju... Evo i kratki izveštaj
Two piece Golf 6 GT ...Picture says it ALL!!!

Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A na koju foru je hauba ostala ovako netaknuta, samo se podigla ?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Verovatno se otvorila prilikom prvog bočnog udara. Kasnije kada je udario prednjom stranom, ostala je otvorena, tako da nije ni oštećena...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;