Prijatelju, starce meni je prosto drago, kada vidim koliko se trudis da dokazes da nisam u pravu i da ne pisem kako treba, samo ispravljaj ljude po forumima za pravopis, daleko ces dogurati.
Zarkofinska napisao:Prijatelju, starce meni je prosto drago, kada vidim koliko se trudis da dokazes da nisam u pravu i da ne pisem kako treba, samo ispravljaj ljude po forumima za pravopis, daleko ces dogurati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam kada smo već dogurali da toga da smo prijatelji i da možeš sa mnom na "ti", no dobro...volim ja da se družim s mlađim ljudima. No, moraju da znaju da pišu i pričaju, a i da razumeju šta je sagovornik napisao ili rekao. Tako da se nisi kvalifikovao...za sada.
I naravno da ti nije drago što te ispravljam. Nikome normalnom nije drago da uzastopce ispada glup u društvu.
Zarkofinska napisao:Prijatelju, starce meni je prosto drago, kada vidim koliko se trudis da dokazes da nisam u pravu i da ne pisem kako treba, samo ispravljaj ljude po forumima za pravopis, daleko ces dogurati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam kada smo već dogurali da toga da smo prijatelji i da možeš sa mnom na "ti", no dobro...volim ja da se družim s mlađim ljudima. No, moraju da znaju da pišu i pričaju, a i da razumeju šta je sagovornik napisao ili rekao. Tako da se nisi kvalifikovao...za sada.
I naravno da ti nije drago što te ispravljam. Nikome normalnom nije drago da uzastopce ispada glup u društvu.
. O da veoma mi je drago sto se bavis mojim likom i delom, sto se da videti po tome koliko se studiozno bavis mojim pisanjem. P.S. Evo ti jos materijala da ispravljas
Ma ovde čak uzrok problema nije (ne)kvalitet privatnog školstva kod nas. Uzrok je motiv vlasnika da osnuje taki nešto - a to ljudi rade na isti način kao dok su švercovali benzin ili muljali sa gradnjom. Ovo im je najlegalnije. Mici cemo da pricamo nesto ozbiljnije kad se skupi 5-6 akademika pa osnuje neki institut, do tada jok.
Dokle ide moral kod nas govori i to da je osnivac i predavac na jednom privatnom faxu bio i ministar prosvete koji donosi pravilnik o uslovima koje miraju da ispunjavaju privatni fakulteti.
I sada je slicna situacija - ministar je lik iz privatne skole bez dodira sa obrazovnom realnoscu, to je za njega privredna grana