Grčka
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Grčka
Ogromne količine otpadaka, i to odmah pored vode. Ne bi poverovao koliko đubreta, naročito u jednom delu gde konstantno svaki dan dolaze Romi. To je strašno.
Mi smo svaki dan prolazili pored toga na putu za jednu malu divlju plažu koja se nama dopala...
Voda takođe nije ništa posebno. Ok je to, ali jednostavno ništa spektakularno.
Mi smo svaki dan prolazili pored toga na putu za jednu malu divlju plažu koja se nama dopala...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@Bane
jesi li isao preko agencije?
Bas deluje lepo, ima onaj ostrvski duh
jesi li isao preko agencije?
Bas deluje lepo, ima onaj ostrvski duh

Brzine idu u H-a !!!

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Na Lefkadu da, preko Lui Travel-a. Cena je bila 120 evra po osobi, ali smo uplatili u martu, odmah nakon Sajma turizma, i imali smo neki kvazi sajamski popust. Mislim da je bio 20 procenata.
Pričali smo sa ljudima koji su došli busom. Njih je samo prevoz izašao 9500 dinara po osobi.
Što se tiče rentiranja skutera, skuter od 125ccm, je za 8 dana bio 105 evra.
Pričali smo sa ljudima koji su došli busom. Njih je samo prevoz izašao 9500 dinara po osobi.
Što se tiče rentiranja skutera, skuter od 125ccm, je za 8 dana bio 105 evra.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Au al mi se ide na odmor ...
Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4 Бета

Ma Nisam jbg lose sam se organizovao u pm.. necu izgleda uspeti ni u sept. Bio sam poslom u cg ali nije to to. Odmor je odmor
a u grcku mi se bas ide..

ne znam gde si bio, ali na ohridu nisi...ohridsko jezero je prelepo, precisto i sjajno uredjeno.bane valjevo napisao:Ogromne količine otpadaka, i to odmah pored vode. Ne bi poverovao koliko đubreta, naročito u jednom delu gde konstantno svaki dan dolaze Romi. To je strašno.
voda je toliko cista da se dno vidi na 5m dubine, kao da si u bazenu.
koji cigani, koje djubre...ne kapiram

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni je isto Ohrid prelep, mislim da je voda još prozirnija, neke desetine metara su u pitanju.
E sad problem je što su Makedonci klasični Romi, slično kao i mi, Švaba bi od onog napravio megalokaciju, a Makedonci tavore, čemerni su i jadni generalno.
Edit: Lepo Bane, lepo. Planiram sledeće godine turu kolima, Krf-Lefkada, Parga između. Po 3-4 dana svuda.
E sad problem je što su Makedonci klasični Romi, slično kao i mi, Švaba bi od onog napravio megalokaciju, a Makedonci tavore, čemerni su i jadni generalno.
Edit: Lepo Bane, lepo. Planiram sledeće godine turu kolima, Krf-Lefkada, Parga između. Po 3-4 dana svuda.
Ohird jeste ove godine prljaviji po ulicama nego ranije, ali voda je i dalje medju najboljima na planeti Prozirnost je oko 21 metar, i voda se pumpa kroz gradksi vodovod a koristi i za pice.
Ove godine ima izrazito mnogo Holandjana, kao u najbolja vremena i generalno najezda zapadnih turista.
Barem u vreme boravka.
Po mom iskustvu Ohrid je tu negde na nivou Grcke, nesto malo sredjeniji od Halkidiki regije ali ima jos puno toga sto se moze popraviti iz ugla turiste.
Ove godine ima izrazito mnogo Holandjana, kao u najbolja vremena i generalno najezda zapadnih turista.
Barem u vreme boravka.
Po mom iskustvu Ohrid je tu negde na nivou Grcke, nesto malo sredjeniji od Halkidiki regije ali ima jos puno toga sto se moze popraviti iz ugla turiste.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Grčka
Odmah je posle granice, čim počneš da se spuštaš od prelaza, pazi da ne projuriš pored nje kao i ja. 
Tapatalk

Tapatalk