Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Xepoj87 »

Kako mislis odgovara internet verzija, jer je ekran veliki? Sta, poveca se ekran kafa koristis browser, a ne yt aplikaciju? :)
A svakako ne rade dobro sve aplikacije, bas daleko od toga.
Takodje, ne vidim sta to na Androidu laguje i radi sporije? Mozda si imao Samsung pre WPa, pa zato tako pricas, ali generalno, meni na mom telefonu sve leti. A i na Nexusu 5, koji je identican Nokiji 930 koju sam imao i tvojoj 1520, takodje sve leti.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Au, sacu ti nadjem tvoje postove gde hvalis WP, ima da izedes hardove na serveru gde su upisani :rofl:

Bez zajebancije, sa Andorida na WP se smoris, nista ne radi kako si navikao i nista nije gde mislis da jeste itd. WP je da pocnes od njega i onda je super, pa ti Andorid bude glup, ali nije frendli za izbeglice.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Jeste hvalio WP, a sada hejtuje Iphone, šta će biti kada ga kupi videćemo...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ispašće mu :kezo:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

:kezo:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Danas mi je prvi put ispao telefon dok sam izlazio iz kola (nemam pojma kako,nikad ga ne drzim na butinama) i naravno flip case se otvorio i naravno on je pao tacno ekranom i naravno puklo je staklo :glavomuzid: Ne bih se iznervirao da ga nisam pazio stalno,nema nijednu tackicu...

Jedna linija samo,ja je isprava nisam ni primetio i onda skapiram da ne radi pola ekrana,jos kreten zeznem se i rebootujem,sad ne mogu nista da radim cekam da se isprazni baterija da bih mogao hard reset da uradim

Sutra zovem win win da mi daju broj od ovlascenog servisa,sad ima uvoznik. Cene na netu su raznolike i idu od 30dolara do 100. Najprodavaniji na aliju kosta 54dolara,lcd+touch

Edit - zakljucio sam da sam proklet sto se tice skupljih telefona, do 150e sto kupim su mi stalno ispadali,kuce mi izgrizlo proslo i sl i nije im nista

Edit2 - bese u bulevaru posle orla ima neki dobar servis za telefona ?
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Koji je telefon u pitanju? Možda mogu pomoći oko nabavke lcd-a.

Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Xiaomi Mi4
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Xepoj87 napisao:Kako mislis odgovara internet verzija, jer je ekran veliki? Sta, poveca se ekran kafa koristis browser, a ne yt aplikaciju? :)
Ne nego idem na youtube kroz browser. Site se sam skalira na mobile verziju koja je ista kao i mobile aplikacija a veliki ekran pomaze da ne moras da zumiras i slicno. Slicno kao sto radi mobile.de npr.
Xepoj87 napisao: A svakako ne rade dobro sve aplikacije, bas daleko od toga.
Takodje, ne vidim sta to na Androidu laguje i radi sporije? Mozda si imao Samsung pre WPa, pa zato tako pricas, ali generalno, meni na mom telefonu sve leti. A i na Nexusu 5, koji je identican Nokiji 930 koju sam imao i tvojoj 1520, takodje sve leti.
Kao i na svakoj platfirmi imas aplikacije koje ne rade. Problem je sto sa WP i iPhone aplikacijama nemas neke funkcionalnosti. Problem sa Android aplikacijama je sto su ocajno optimizovane. Mene kao korisnika ne zanima to sto developeri za WP i iPhone imaju kratak spisak telefona koji moraju da podrze pa im je lako da optimizuju a za Andorid imas sve i svasta. Ponavljam to nije moj problem.

Da imao sam Samsung (vise komada), Dell, supruga ima Sony i koristio sam Nexus. Nexus je jedini koji radi iz kutije kako treba. Dok ne krenes da cackas (sto je prednost Andorida koju svi isticu) e onda zbogom performanse.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Koji Dell si imao?
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

stefanan napisao:Xiaomi Mi4
Nista za njih, nazalost.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

@fq400, Streak 5. Kupljen cim se pojavio mislim 2010. Svi su mi pricali kako je 5" preveliko. 5 godina posle........
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Sloba napisao:
stefanan napisao:Xiaomi Mi4
Nista za njih, nazalost.
:(
Hvala svejedno
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

@Dzoni_m

Pitam zato što sam ja do skoro nosio Dell Venue (Android, ne Win 7) koji je uz Nokiju 9300i najbolji telefon koji sam imao. Dobio sam ga 2011. i četiri godine je odlično radio, pogotovu posle rutovanja, a baterija mu za to vreme nije oslabila ni 5%. Da Skype nije prestao da radi na 2.2 nosio bih ga i dalje, pritom je meni to i jedan od najlepših smart telefona.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dzoni, nemoj da se ljutis, ali ja bas pricam o neoptimizaciji aplikacija za WP. Ne znam kakvu sporocu tripujes, ali to moze samo ako si imao telefon koji nije u klasi tvoje Nokie.
Ja ti kazem, i ja sam mislio da je wp super, a onda sam ovde poceo da pljujem detalje koji me nerviraju, pa kada sam opet kupio android, tek tada skapiram koja je razlika.
A nisam imao neki srednji wp telefon, nego flagship model. Ono sto me i dalje odusevljava kod one Nokie je kamera.
Ne znam koliko si koristio aplikacija, ali neretko mi se desavalo pucanje istih.

Developeri se jednostavno ne trude dovoljno oko wpa. Neozbiljno je porediti ios sa wpom, jer nemaju veze jedan sa drugim, ios ima najjaci store i cesto aplikacije imaju vise opcija od istih za android.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori