Koliko troši?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
Civic 2.2 dizel 2012. NS-CH nekih 1200km, Hu150, AT140, Nemacka 160 gde je moglo, 5.3, nije lose.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Gde loše.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam kakav je menjac na benzincu, ali cenim da bi u tim uslovima bio bliže 10 nego 5, tako da super za tu snagu i automatika.

Имам једно потпитање...

Jaris 1,5 od 125 ks 6MT ( 2022 ), na poslednjih oko 4 meseca i nešto preko 10.500 km, stvarni prosek potrošnje 5,3 ( bar 90% ovih kilometara je prevezao moj sin, ja taj privatni Jaris vozim veoma slabo ).

- Prikačeni fajlovi
- 

- viber_image_2025-09-09_10-32-14-797.jpg (42.49 KiB) Pogledano 748 puta

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
KIA ceed JD 1.4 100KS 2014. 
Poslednjih cirka 700km, nismo izašli iz grada. Doduše malo imam kreni stani vožnje, ali bilo je i toga.
Prosečna brzina 26km/h
Prosečna potrošnja prema putnom računaru 8.7 litara (dodati nekih 6% za stvarnu potrošnju)

Poslednjih cirka 700km, nismo izašli iz grada. Doduše malo imam kreni stani vožnje, ali bilo je i toga.
Prosečna brzina 26km/h
Prosečna potrošnja prema putnom računaru 8.7 litara (dodati nekih 6% za stvarnu potrošnju)
Posetite www.garaza.rs !

Tankiranje posle puta. Da volim da ga tankiram kada je na 0. Laze da je štedljivi nekih 5%

X-Trail E-Power 2023

X-Trail E-Power 2023
Nemoj da kažeš da mu cediš rezervoar do preostale autonomije od samo ovih 13 km ???

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pa Ljuba je poznat po "dometima" i rekordnim potrošnjama, mora nešto i da se žrtvuje da bi se bilo prvi.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Koliko je dugoročna, oko 6?
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Meni je dugorocna ispod 6 posto vozim dosta po Holandiji po autoputu, ali max 107km/h. A sada moram nesto da dam da bi bio prvi  Lud domet 900km
 Lud domet 900km  Pumpe su mi na svakih 1km, pa ga tankiram kada mi najvise odgovara i gde....
 Pumpe su mi na svakih 1km, pa ga tankiram kada mi najvise odgovara i gde....

Lud domet 900km
 Lud domet 900km  Pumpe su mi na svakih 1km, pa ga tankiram kada mi najvise odgovara i gde....
 Pumpe su mi na svakih 1km, pa ga tankiram kada mi najvise odgovara i gde....Re: Koliko troši?
Koliko ja znam, nije preporučljivo često voziti „na rezervi“. Doduše, ti si prvi korisnik tog vozila, a verovatno i ne misliš da ga držiš dugo, tako da te (verovatno) „zabole“ za ta dugoročna pitanja. 

Bas tako...

Jedan moj dobar drug kaže da nikada ne bi kupio kola od prvog vlasnika ( pa ni od mene ). 
Jer, kako kaže, otprilike: „Prvog vlasnika boli dupe za sve, ne pazi kola u upotrebi, niti ih uopšte održava kako treba (pošto će svakako da izdrže period garancije), a posebno štedi na njihovom održavanju najmanje poslednju godinu pre nameravanog otudjenja, pa i duže od toga“

Jer, kako kaže, otprilike: „Prvog vlasnika boli dupe za sve, ne pazi kola u upotrebi, niti ih uopšte održava kako treba (pošto će svakako da izdrže period garancije), a posebno štedi na njihovom održavanju najmanje poslednju godinu pre nameravanog otudjenja, pa i duže od toga“
Cinjenica, ali liz automobili imaju drugaciji zivotni ciklus. Pa je to malo bolje  Mada su oni tek ekstra seronje.
 Mada su oni tek ekstra seronje.