Banke - odabir, utisci...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Banke - odabir, utisci...
Jako lep osecaj kad se nesto zatvori kod banke.
Danas zatvorio prevremeno neki manji kredit koji sam placao 5700 din mesecno. Zatim isplatio unapred rate na kreditnoj u dinarima, plus neki dug u evrima za hotel.
Potom ugasio i tekuci racun i mastercard (ostavio samo besplatan devizni) pa sad nemam ni 300 din mesecno odrzavanje hit racuna.
Sad cu da otvorim racun ili kod telenora bez odrzavanja ili kod mts za 100rsd mesecno.
One skuplje racune i kreditne kartice ne zelim vise da imam niti mi trebaju.
Danas zatvorio prevremeno neki manji kredit koji sam placao 5700 din mesecno. Zatim isplatio unapred rate na kreditnoj u dinarima, plus neki dug u evrima za hotel.
Potom ugasio i tekuci racun i mastercard (ostavio samo besplatan devizni) pa sad nemam ni 300 din mesecno odrzavanje hit racuna.
Sad cu da otvorim racun ili kod telenora bez odrzavanja ili kod mts za 100rsd mesecno.
One skuplje racune i kreditne kartice ne zelim vise da imam niti mi trebaju.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja sam pre 10 meseci otišao takođe u Intezu, vratio sva dugovanja, ugasio American Blue, Master, Maestro ( to je valjda bila Visa Inspire ) , Vizu Internet, devizne račune i sve ostalo. 8 godina sam vukao kredite, dugove po kreditnim karticama, kad sam izašao iz banke mnogo sam se lepše osećao
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

- Darko
Bukvalno, olaksanje.
Osecaj kao da si nesto po****o

Svaka čast.
Napisao sam pre nekoliko dana da nemam te kreditne kartice. To nije potrebno većini ljudi jer onda troše pare na gluposti koje im realno nisu ni potrebne.
Sad zadnjih godina mi je veoma upadljiva pojava kupovine PREskupih telefona, preko operatora,na rate.
Tipa, roditelji rade za po 40-50.000din i kupe klincu novi iPhone X od 1000eur na rate u MTS.
Konju jedan.
Napisao sam pre nekoliko dana da nemam te kreditne kartice. To nije potrebno većini ljudi jer onda troše pare na gluposti koje im realno nisu ni potrebne.
Sad zadnjih godina mi je veoma upadljiva pojava kupovine PREskupih telefona, preko operatora,na rate.
Tipa, roditelji rade za po 40-50.000din i kupe klincu novi iPhone X od 1000eur na rate u MTS.
Konju jedan.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Dobro sad, ne baš takav osećajDarko napisao:Bukvalno, olaksanje.

Skoro pričam sa poznanicom koja radi u MTS-u, kaže da ljudi uzimaju kredite i kupuju iPhone. Boles.member napisao: Sad zadnjih godina mi je veoma upadljiva pojava kupovine PREskupih telefona, preko operatora,na rate.
Konju jedan.
Sent from my 3310
- Darko
Secam se nekog davnog razgovora dve devojke na keju, i to ne klinke, nego tipa po 25 god imaju.
Prva kaze drugoj: "jaoooj kako ti je samo lep telefon, jos je i roziiii"
Druga odgovara: "daaaa predivan je, ali od kako sam ostala bez posla, sve je teze placati ratu" (inace uzela iphone na 24 rate).
Prva kaze: "ma cuti, nije bitno, imas bre iphone" (izgovorila onako sa zavidnim pogledom).

Prva kaze drugoj: "jaoooj kako ti je samo lep telefon, jos je i roziiii"
Druga odgovara: "daaaa predivan je, ali od kako sam ostala bez posla, sve je teze placati ratu" (inace uzela iphone na 24 rate).
Prva kaze: "ma cuti, nije bitno, imas bre iphone" (izgovorila onako sa zavidnim pogledom).

Jel stvarno moramo da potpisujemo ovu glupost, ovu izjavu da nismo funkcioneri???? Odakle njima pravo da maltretiraju klijente da mora da se ide u filijalu (pri tom nekome filijale i nisu tako blizu) za tu budalastinu... sto ne ponude obrazac online i to im posaljem na mejl i cao. Ja se ne secam kad sam bio zadnji put u banci, sve radim elektronski.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Zahvali se NBS 
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Jorgovanka approval
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Approved by drzava. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Meni je osecaj vrh I kada zatvorim jednu ratu a kamoli ceo kredit. Ovaj sada sto placam za auto sam uzeo na ne pitajte koliko.
Imao sam neku ideju da ga delimicno ili u celosti otplatim pre vremena ali kako su stvari krenule, nista od toga. A I kada ga zatvorim, opet cu novi da uzmem za drugi auto I tako u krug.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Lako je meni za vas buržuje u novim kolima. Ima vas na izvoz, a svi kukate... Sve nam loše ide 
TapaT

TapaT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Realno.
A nas sirotilju u opelima ko sisa
Meni je to sa telefonima jako smesno. Koleginica (48g) smara non stop za xs iphone i kako je lep ali skup. Najjaci komentar druge koleginice, bolje kupi auto nego telefon. A matora luda 300%. Kaze ona meni, sin joj zivi u Belgiji pa ima taj eple, skupo to ko djavo (skuplje od njenog bajsa).
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
A nas sirotilju u opelima ko sisa

Meni je to sa telefonima jako smesno. Koleginica (48g) smara non stop za xs iphone i kako je lep ali skup. Najjaci komentar druge koleginice, bolje kupi auto nego telefon. A matora luda 300%. Kaze ona meni, sin joj zivi u Belgiji pa ima taj eple, skupo to ko djavo (skuplje od njenog bajsa).
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- Darko
Upravo otvorio klasik racun u telenoru.
S obzirom da mi racun treba samo da mi legne plata i nista vise, sasvim mi je dovoljan taj racun za sada.
Nema troskova otvaranja, odrzavanja i zatvaranja.
Razmisljam se da otvorim i u rajfajzenu. Da im uzmem onih 5000 din i posle da zatvorim racun. Kad sam ih zvao veceras kaze operater da moze bilo kad da se zatvori. Nema ugovorne obaveze.
S obzirom da mi racun treba samo da mi legne plata i nista vise, sasvim mi je dovoljan taj racun za sada.
Nema troskova otvaranja, odrzavanja i zatvaranja.
Razmisljam se da otvorim i u rajfajzenu. Da im uzmem onih 5000 din i posle da zatvorim racun. Kad sam ih zvao veceras kaze operater da moze bilo kad da se zatvori. Nema ugovorne obaveze.
Poslednja izmena od Darko u 27 Nov 2018, 19:17, izmenjeno 1 put ukupno.