Ono je tele

Da li neko ima psa ili nema psa nema veze sa njegovom kompetenošću da ima stav ili sud o tome. Po toj logici ljudi koji nemaju decu nikada ne bi smeli reč da prozbore o vaspitanju dece dok god ih ne dobiju iako možda bolje poznaju tu stvar od nekih nekomptentnih roditelja.Oprosti, ali nisi kompetentan za takve izjave, tipa "psu nije mesto u stanu", ako nemas psa u stanu
Pa i rekao sam to, moze da se ima misljenje, koje nije bazirano na realnomstarac vujadin napisao:Da li neko ima psa ili nema psa nema veze sa njegovom kompetenošću da ima stav ili sud o tome. Po toj logici ljudi koji nemaju decu nikada ne bi smeli reč da prozbore o vaspitanju dece dok god ih ne dobiju iako možda bolje poznaju tu stvar od nekih nekomptentnih roditelja.Oprosti, ali nisi kompetentan za takve izjave, tipa "psu nije mesto u stanu", ako nemas psa u stanu
Slažem se za drugu rečenicu. Zaboravio sam i strica koji je imao psa od 2000. do pre dve godine u stanu. To meni ne odgovara, obaška što mislim da je to za psa mučenje, a još veće je mučenje za mene. Jednostavno benefiti psa mi ne preovlađuju nad detrimentima psa.McGruja napisao:Oprosti, ali nisi kompetentan za takve izjave, tipa "psu nije mesto u stanu", ako nemas psa u stanu
Mozda imas misljenje, bazirano na teoriji i tome da ti riba ima psa, ali to je daleeeeeko od imati psa
Da, ali ti unapred isključuješ da to mišljenje može biti ispravno, a može biti ispravnije nego od nekog vlasnika psa.McGruja napisao:Pa i rekao sam to, moze da se ima misljenje, koje nije bazirano na realnomstarac vujadin napisao:Da li neko ima psa ili nema psa nema veze sa njegovom kompetenošću da ima stav ili sud o tome. Po toj logici ljudi koji nemaju decu nikada ne bi smeli reč da prozbore o vaspitanju dece dok god ih ne dobiju iako možda bolje poznaju tu stvar od nekih nekomptentnih roditelja.Oprosti, ali nisi kompetentan za takve izjave, tipa "psu nije mesto u stanu", ako nemas psa u stanu
Naravno, covek i ne treba da ima psa, ako ne voli to
Slicno kao sa decom
Grujo šta ti rek'o!!!Uroš S. napisao:Komšije iznad imaju onog sivo belog dlakavog, bio je u nekom crtaću, ne sećam se, što mu pada preko očiju dlaka. Imaju malu decu, reda 3-6 godina. Jebote kako ono smrdi samo kad prođe kroz ulaz, žao mi te dece što moraju da žive sa njima. A niti ta deca, niti taj pas nisu imali izbora. Deca jer nisu mogla da odluče o izboru, i pas koga niko ništa nije pitao.
Paja napisao:Grujo šta ti rek'o!!!Uroš S. napisao:Komšije iznad imaju onog sivo belog dlakavog, bio je u nekom crtaću, ne sećam se, što mu pada preko očiju dlaka. Imaju malu decu, reda 3-6 godina. Jebote kako ono smrdi samo kad prođe kroz ulaz, žao mi te dece što moraju da žive sa njima. A niti ta deca, niti taj pas nisu imali izbora. Deca jer nisu mogla da odluče o izboru, i pas koga niko ništa nije pitao.
A vidi se ko nikada nije imao decu pa može da izjavi kako su deca kriva kada ih pas napadnestefanan napisao:Sve se slazem se sa grujom. Tacno se vidi ko nikad nije imao kuce kao ljubimca.
Mada doduse i ja da zivim u stanu verovatno ne bih imao psa