Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Re: Mobile uploads :)

Post od fq400 »

Off topic
Moguće je, zavisi od modela, Jaris, Lanser, Korola, Džez, Sivik i slični mi deluju evropski, mada ne znam kakvi su USA modeli. U svakom slučaju mi ne deluju ništa specijalno drugačiji oni u kojima sam se vozio u Dubaiju.

Inače, kako sa njihovim benzinom idu Skyactive Mazdini motori, razni AMG-ovi, M-ovi, Lamboi, Ferariji, sam bog zna...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Spominjala se ona oktavija gde se enterijer raspao.. evo sestre iz vw-a

Imam caddy 2.0 sdi, auto je iz becke poste i kilometraza je proverena u porsche-u u becu i novom sadu. Dakle 110.000km. Auto je u veoma finom stanju i veoma ocuvan osim tri stvari a to su:

1. Rukohvati na vratima. Presvuceni su nekom tankom gumom, dovoljno je samo lagano prelaziti noktom preko i skida se guma ko od sale. To bi bilo isto i da je kilometraza 0 kilometara.

Slika

2. Prekidac za svetla. takodje presvucen tankom gumom i takodje moze se noktom ljustiti i ostaje plastika ispod.

Slika

3. Volan. Ne znam kako je ovo izvedeno. Kao da je smirglom umesto rukom vozeno. Doduse samo taj gornji deo volana

Slika

Svi ostali elementi enterijera su super. Sedista, kokpit, kao novo. Kao i stanje vozila spolja i motora. Sanduk je u perfektnom stanju. Kao da nikad nista nije tovareno.

Interesanto je da su vozila pravljena namenski za postu. Jedino sto ima od opreme je servo volan i airbag za vozaca. Nema podizaca, centralne, klime...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Darko napisao:Spominjala se ona oktavija gde se enterijer raspao.. evo sestre iz vw-a

Imam caddy 2.0 sdi, auto je iz becke poste i kilometraza je proverena u porsche-u u becu i novom sadu. Dakle 110.000km. Auto je u veoma finom stanju i veoma ocuvan osim tri stvari a to su:

1. Rukohvati na vratima. Presvuceni su nekom tankom gumom, dovoljno je samo lagano prelaziti noktom preko i skida se guma ko od sale. To bi bilo isto i da je kilometraza 0 kilometara.

Slika

2. Prekidac za svetla. takodje presvucen tankom gumom i takodje moze se noktom ljustiti i ostaje plastika ispod.

Slika

3. Volan. Ne znam kako je ovo izvedeno. Kao da je smirglom umesto rukom vozeno. Doduse samo taj gornji deo volana

Slika

Svi ostali elementi enterijera su super. Sedista, kokpit, kao novo. Kao i stanje vozila spolja i motora. Sanduk je u perfektnom stanju. Kao da nikad nista nije tovareno.

Interesanto je da su vozila pravljena namenski za postu. Jedino sto ima od opreme je servo volan i airbag za vozaca. Nema podizaca, centralne, klime...
Ova tanka guma što se ljušti, identično kod drugara na E60 BMW, demonstrirao mi je jednom prilikom, rukohvati i deo volana.
Ovaj prekidač svetala je manje od 1000din nov novcijat, možeš i sa hromiranim delom da nađeš :-)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Jel to na Aliju ima hromirani za 1000? :mrgreen:

Ford ima slicnu pizdariju, McG je to video brda u sluzbenim kolima. Ja recimo imam komande klime i CD od nefarbane crne plastike, i izgledaju ko nove uvek, a u vecini su farbani u srebrno, i krenu da se gule od znoja, kreme za ruke itd.
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Re: Одг: Mobile uploads :)

Post od swemir »

Slika

Najnovija corsa pocela da brboce

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Bila na moru. :kezo:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Rakhil napisao:Jel to na Aliju ima hromirani za 1000? :mrgreen:

Ford ima slicnu pizdariju, McG je to video brda u sluzbenim kolima. Ja recimo imam komande klime i CD od nefarbane crne plastike, i izgledaju ko nove uvek, a u vecini su farbani u srebrno, i krenu da se gule od znoja, kreme za ruke itd.
pretece me,isto sam hteo da ga pitam :kezo:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ta Corsa je farbana 99%.. Isto mi se pojavilo na Astri, pa su ponovo radili jer je sve na vodenoj bazi a nisu ostavili da se lepo osusi.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Samo se ti teši. :kezo:

Verovatno jeste lupana jer je neverovatno da se ovo pojavi bez nekog razloga, a i brani čudno stoji.
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Kontakt:

Post od swemir »

Mozda se ne vidi dobro ali ono brboce korozija sa prepoznatljivim mehurima i zilicama na krajevima.
kao na starim suzama 1.3 s

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

A jeste sad... 100% je udarena, vidi se na slici. I nije to korozija :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Kontakt:

Post od swemir »

Slika

Evo jedna kucica :)

Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja mislim da je ta Corsa, kao i vecina drugih, tripovala da je Grande Punto jedno vreme. Onda se jedno jutro probudila sa spoznajom da je Opel i pocela da rdja. True story.
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Kontakt:

Post od swemir »

Trula je sva kinuo vlasnik i poprsko je

Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions: