Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Off topic
Moguće je, zavisi od modela, Jaris, Lanser, Korola, Džez, Sivik i slični mi deluju evropski, mada ne znam kakvi su USA modeli. U svakom slučaju mi ne deluju ništa specijalno drugačiji oni u kojima sam se vozio u Dubaiju.
Inače, kako sa njihovim benzinom idu Skyactive Mazdini motori, razni AMG-ovi, M-ovi, Lamboi, Ferariji, sam bog zna...
Moguće je, zavisi od modela, Jaris, Lanser, Korola, Džez, Sivik i slični mi deluju evropski, mada ne znam kakvi su USA modeli. U svakom slučaju mi ne deluju ništa specijalno drugačiji oni u kojima sam se vozio u Dubaiju.
Inače, kako sa njihovim benzinom idu Skyactive Mazdini motori, razni AMG-ovi, M-ovi, Lamboi, Ferariji, sam bog zna...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Spominjala se ona oktavija gde se enterijer raspao.. evo sestre iz vw-a
Imam caddy 2.0 sdi, auto je iz becke poste i kilometraza je proverena u porsche-u u becu i novom sadu. Dakle 110.000km. Auto je u veoma finom stanju i veoma ocuvan osim tri stvari a to su:
1. Rukohvati na vratima. Presvuceni su nekom tankom gumom, dovoljno je samo lagano prelaziti noktom preko i skida se guma ko od sale. To bi bilo isto i da je kilometraza 0 kilometara.

2. Prekidac za svetla. takodje presvucen tankom gumom i takodje moze se noktom ljustiti i ostaje plastika ispod.

3. Volan. Ne znam kako je ovo izvedeno. Kao da je smirglom umesto rukom vozeno. Doduse samo taj gornji deo volana

Svi ostali elementi enterijera su super. Sedista, kokpit, kao novo. Kao i stanje vozila spolja i motora. Sanduk je u perfektnom stanju. Kao da nikad nista nije tovareno.
Interesanto je da su vozila pravljena namenski za postu. Jedino sto ima od opreme je servo volan i airbag za vozaca. Nema podizaca, centralne, klime...
Imam caddy 2.0 sdi, auto je iz becke poste i kilometraza je proverena u porsche-u u becu i novom sadu. Dakle 110.000km. Auto je u veoma finom stanju i veoma ocuvan osim tri stvari a to su:
1. Rukohvati na vratima. Presvuceni su nekom tankom gumom, dovoljno je samo lagano prelaziti noktom preko i skida se guma ko od sale. To bi bilo isto i da je kilometraza 0 kilometara.

2. Prekidac za svetla. takodje presvucen tankom gumom i takodje moze se noktom ljustiti i ostaje plastika ispod.

3. Volan. Ne znam kako je ovo izvedeno. Kao da je smirglom umesto rukom vozeno. Doduse samo taj gornji deo volana

Svi ostali elementi enterijera su super. Sedista, kokpit, kao novo. Kao i stanje vozila spolja i motora. Sanduk je u perfektnom stanju. Kao da nikad nista nije tovareno.
Interesanto je da su vozila pravljena namenski za postu. Jedino sto ima od opreme je servo volan i airbag za vozaca. Nema podizaca, centralne, klime...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ova tanka guma što se ljušti, identično kod drugara na E60 BMW, demonstrirao mi je jednom prilikom, rukohvati i deo volana.Darko napisao:Spominjala se ona oktavija gde se enterijer raspao.. evo sestre iz vw-a
Ovaj prekidač svetala je manje od 1000din nov novcijat, možeš i sa hromiranim delom da nađeš
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jel to na Aliju ima hromirani za 1000?
Ford ima slicnu pizdariju, McG je to video brda u sluzbenim kolima. Ja recimo imam komande klime i CD od nefarbane crne plastike, i izgledaju ko nove uvek, a u vecini su farbani u srebrno, i krenu da se gule od znoja, kreme za ruke itd.
Ford ima slicnu pizdariju, McG je to video brda u sluzbenim kolima. Ja recimo imam komande klime i CD od nefarbane crne plastike, i izgledaju ko nove uvek, a u vecini su farbani u srebrno, i krenu da se gule od znoja, kreme za ruke itd.
Re: Одг: Mobile uploads :)

Najnovija corsa pocela da brboce
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Bila na moru. 
pretece me,isto sam hteo da ga pitamRakhil napisao:Jel to na Aliju ima hromirani za 1000?![]()
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ta Corsa je farbana 99%.. Isto mi se pojavilo na Astri, pa su ponovo radili jer je sve na vodenoj bazi a nisu ostavili da se lepo osusi.
Brzine idu u H-a !!!

Samo se ti teši.
Verovatno jeste lupana jer je neverovatno da se ovo pojavi bez nekog razloga, a i brani čudno stoji.
Verovatno jeste lupana jer je neverovatno da se ovo pojavi bez nekog razloga, a i brani čudno stoji.
Mozda se ne vidi dobro ali ono brboce korozija sa prepoznatljivim mehurima i zilicama na krajevima.
kao na starim suzama 1.3 s
kao na starim suzama 1.3 s

- Day Walker
A jeste sad... 100% je udarena, vidi se na slici. I nije to korozija 
Brzine idu u H-a !!!

Evo jedna kucica
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja mislim da je ta Corsa, kao i vecina drugih, tripovala da je Grande Punto jedno vreme. Onda se jedno jutro probudila sa spoznajom da je Opel i pocela da rdja. True story.
Trula je sva kinuo vlasnik i poprsko je 

- Day Walker