Dobro veče
Re: Dobro veče
^ profesionalna deformacija 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Kao stvoren za motanje oko bandere od strane sveže punolentnog lica.
Имам једно потпитање...
Apsolutno nema razloga za takav komentar...
Oko bandere ce ga obmotati i zajebani racer od 30 godina, ako je vec bitna bandera...
Znam par ljudi koju su vrlo brzo nakon polaganja seli za volan kola od 130+ konja i niko nije napravio sranje... Tj, niko se cak ni ne kurci...
Ovaj da je od takvih uzeo bih Fabiu RS ili Octaviu 2.0 TSI, a ne SUperb dizel... (moja pretpostavka)
Oko bandere ce ga obmotati i zajebani racer od 30 godina, ako je vec bitna bandera...
Znam par ljudi koju su vrlo brzo nakon polaganja seli za volan kola od 130+ konja i niko nije napravio sranje... Tj, niko se cak ni ne kurci...
Ovaj da je od takvih uzeo bih Fabiu RS ili Octaviu 2.0 TSI, a ne SUperb dizel... (moja pretpostavka)
Ne kažem da je to pravilo, ali znam za jedan primer kada je pre određenog vremena 18-godišnjak totalno razbio poklonjenog ML-a, njemu nije bilo skoro ništa. Slažem se da ima x primera savesnih vozača početnika, ali takođe ima i onih blago rečeno "željnih dokazivanja" i po statistici (koja se doduše i nije pokazalo naročito merodavna) vozači početnici u prvih godinu-dve dana uglavnom prave sranja zbog neprilagođene brzine, alkohola i sl. Ali se slažem da tu nema pravila.
Имам једно потпитање...
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Mislim da se ne slazem sa tobom. Svaki covek se bori u zivotu za svoje dete i pruza mu onoliko koliko moze, ponasanje deteta dosta zavisi i od kucnog vaspitanja. Direktor AK Vozdovac je svom sinu kupio za 18 rodjendan novog mercedesa, pa drugog pa treceg, pa naravno sad taj njegov sin ima 37 godina ozenjen je i ima dvoje dece neznam vise ni ja koliko je mercedesa promenio zena mu vozi mecku B klase, ja koliko ga poznajem nikad ali nikad nije napravio ni jedno sranje sa kolima niti je divljao ni sa prvim koji je dobio od tate ni sa ovim poslednjim koji je kupio sam sebi, jednostavno je vozi normalno i uzivao.RINGE napisao:Daj vukovac i osvajac svih nagrada na regionalnim i nacionalnim takmicenjima ne bi mogao da zasluzi ovaj auto.
Ne vidim sta ce detetu od 18 godina superb.
Moja rodjena sestra je kupila sinu isto za 18. rodjendan fiat stila 1.9 jtd. Znam sestrica, ceo zivot je pazio i cuvao svoje stvari, vozi decko kola najnormalnije.
Naravno ima situacija kada se i divlja sa tatinim kolima ali to iskljucivo zavisi od vaspitanja i osobe.
Poslednja izmena od Sh@rance u 13 Jul 2012, 23:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Naravno da ima pravila. Mladog coveka lakse ponese situacija, kako u saobracaju, tako i svuda. Pa svako od nas je nekad imao 17-18 god i zna kako je onda rezonovao, a kako sad. (ovo "sad" moze biti i sa 35 i sa 22, svejedno zna i sam koliko je promisljeniji i stalozeniji)
Inace, kako moze da savije ML-a ili novog Superba, tako moze i Stojadina starog 30 godina. Ludost je ludost, nebitno u kom automobilu.
Inace, kako moze da savije ML-a ili novog Superba, tako moze i Stojadina starog 30 godina. Ludost je ludost, nebitno u kom automobilu.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni ovo deluje kao jako losa odluka: sa 18 si dete, majku mu, i roditelji ti daju 170 konja i boga pitaj koliko Nm da se vozis. Prvo, ne bih kupio detetu nikad ovoliki auto, bespotrebna muka u tesnom Beogradu sa mikro parkinzima i uskim ulicama. Drugo, kako ce da ceni ovako nesto? Da li moze sa 18 da razume koliko je zajebano zaraditi taj auto?
Stvarno ne zelim da generalizujem, i smatram da je postupanje sa sopstvenim parama potpuno privatna stvar, ali da su meni moji nekim cudom kupili auto od 20k+ evra za osamnaesti rodjendan, ne verujem da bih danas bio zadovoljan u sta sam izrastao...
Stvarno ne zelim da generalizujem, i smatram da je postupanje sa sopstvenim parama potpuno privatna stvar, ali da su meni moji nekim cudom kupili auto od 20k+ evra za osamnaesti rodjendan, ne verujem da bih danas bio zadovoljan u sta sam izrastao...
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ljudi pa nije mu kupio motor od 1100 kubika i napisao srecan rodjendan. Verovatno da covek ima dosta love i kupio mu auto, nije ga uzeo sigurno na kredit. Svako od nas je u 18 godina cim je polozio vozio caletova kola, vozis ono sto ti cale vozi, ovom klincu da cale vozi ovu skodu, a pritom da mu i nije kupio opet bi vozio caletov auto dodje ti na isto. Po nama ako otac vozi jak automobil sin ne treba da vozi kola.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja ne verujem da bih uopšte bio živ.Rakhil napisao: Stvarno ne zelim da generalizujem, i smatram da je postupanje sa sopstvenim parama potpuno privatna stvar, ali da su meni moji nekim cudom kupili auto od 20k+ evra za osamnaesti rodjendan, ne verujem da bih danas bio zadovoljan u sta sam izrastao...
Širim haos!
Kao kreten, svako vece kad sam gajbi gledam Cobru 11
Mislim da su jedine dve nemacke serije koje sam ikada gledao Medicopter 117 i CObra 11
Mislim da su jedine dve nemacke serije koje sam ikada gledao Medicopter 117 i CObra 11
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I ja sam ih obozavao
A svabe su brutalne, pogotovo u medikopteru, menjaju glumce i likove za cas, u jednoj epizodi ga maknu, u sledecoj kao tuguju, i posle ko da ga nikad nije ni bilo
A svabe su brutalne, pogotovo u medikopteru, menjaju glumce i likove za cas, u jednoj epizodi ga maknu, u sledecoj kao tuguju, i posle ko da ga nikad nije ni bilo
+1Texonja napisao:Inace, kako moze da savije ML-a ili novog Superba, tako moze i Stojadina starog 30 godina. Ludost je ludost, nebitno u kom automobilu.
U ovoj cobri ne moze da prodje ni jedna epizoda da neki auto se ne prevrne tako sto ce levim ili desnim prednjim tockom da udari u drugi i naravno odmah se zapali...
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Meni samo nije jasno, e46 izgoreo u prosloj epizodi, u ovoj opet vozi e46, potpuno isti 
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A sto se ovoga tice, malo preceniste superbicu.. Ide odlicno, to stoji, ali nije sada ferari.. A svojevremeno smo na vg komentarisali udes koji je izazvao klinac u nekom starijem koreancu sa motorim tipa 1,4-1,5 sa neki 80-90ks i isto je bilo komentara jak auto.. Mislim smesno to kad krenu lancano