http://youtu.be/_nxUo0DurQ8

Ne bih se slozio sa ovim, 156 sam vozio 2 nedelje a 159 sam probao par puta od drugara i vozim se stalno i osecaj je drugaciji. Ivan je lepo rekao 156 je agilnija i mnogo laksa za voznju i manevrsianje,dok je 159 kao tenk, sa jedne strane je to dobro jer pegla put ali se ta tezina oseca kako pri kretanju tako i u voznju. Menjac ima malo cudan hog i dug hod, podseca me na pezo ali je preciznij od njeganidza napisao:Bezveze se zalećeš sa tim izjavama. Ne znam šta si to probao, ja ta kola vozim stalno i dokazaću ti prvom prilikom koliko grešiš. 159 posedujem, 156 vozim stalno i to fabričku TI sa sportskim vešanjem. Razlike u vožnji su vrlo male, a to je zapravo fascinantno s obzirom na razliku u prirodi platforme i ogromnu razliku u težini i dimenzijama. Na dosta većem automobilu su uspeli da sačuvaju veoma sličan osećaj za volanom.
U svaki drugi auto kad sednem potrebno je kratko navikavanje, pre svega jer sa Alfom je potreban osetno manji pokret volanom za isti zaokret točkova. Iz 159 u 156 (i obrnuto) nije potrebno nikakvo navikavanje, kao kod kuće.
Tapatalk Pro
Teske reci... covek te srdacno primi u svoj auto, da ti ga da ga vozis, a evo kako mu vracas...Uroš S. napisao:Meni je menjač na Nidžinoj 159 baš ne odgovara, tj komande uopšte, da ne kažem očajan mi je osećaj. A znajući Nidžu sumnjam da bi dopustio da nešto bude neispravno.