Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Kažu da su te Racing Vision stvarno dobre, ali im je i životni vek najkraći u Philips programu, a meni su oborena stalno uključena.trojanac napisao:Dragan je pazario neke Racing Vision i kaže da su fenomenalne.
Ovo bas dobro izgleda na slikama.Sloba napisao: 05 Feb 2019, 10:35 @noodles
Sta imas u farovima pored LED pozicije? Ja sam stavio H11 i H15 Cool Blue pa me kopka kako ce leci LED W5W 6000k uz njih. Porucio sam i halogenu Cool Blue W5W 4000k pa cu ili jedne ili druge, sta bolje legne.
@TheWickerMan
White Vision imas i od 3700k i od 4300k. Gledajuci neke testove, navodno su i 4300k nesto zuce od Cool Blue 4200k, a 3700k jos zuce. Tu sam negde i prelomio u korist Osrama. Mada, kod mene je H11 4200k, a H15 3700k i nema neke razlike. Drugim recima, sve su one tu negde.
Postavljao sam vec u temi o Mazdi. Ovde su istovremeno u akciji.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
I ja sam imao isti problem i jedino rešenje je vožnja pod jakim led pozicijama ili ugradnja xenon sijalica.ben roj napisao: 26 Feb 2019, 17:58 Da iskoristis priliku i da pitam. Na Hyundai i 30 koerjanac 2007 proizvodnja sijalice za dnevna svetla mi u zadnje tri cetiri godine, redovno na skoro svaka 3 ili 4 meseca pregore. To mi bilo dosadilo pa sam isao u HY servis da kupim originalnE siajalice i istina one su trajale znatno duze, ali opet mozda oko 9 meseci a ne vise.
Prva ugradnja bila sigurno 7 - 8 godina.
Inace nema automastko dnevno paljenje svetala.
Koje sijalice da narucim i da kupim, samo da traju duze.
Inace, svaku sijalicu je komplikacija zameniti, pa to i ne pokusavam nego idem u servis Jablanicku mislim br 3![]()