Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Ji 4Tze »

Pa pokretne stepenice imaju smisla, da te spuste do reke. Nije to neka investicija...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Poenta je da se zabode tu neki tržni centar, i eventualno još nešto sitno, tipa Savanova (koji je to kriminal....)
Jedno TC Ušće ima 1 milion ulazaka mesečno, pa vi računajte.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Neka naprave mesta da se i preostali Srbi iz Srbije dosele u Beograd. Ko zna kome su namenjene sve te teritorije koje će da zvrje prazne.

Tapatalk
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Joj kad rece trzni centar, secate se da je Bogdanovic predlagao podzemni parking ispod narodnog muzeja i pozorista i da u muzeju bude trzni centar. Leptejebo tek sad vidim koliko budala se bahati sa nasim parama. Jbt bilo je stani ili pani za most na Adi, sad nigde zive duse. Bolje da su odradili Munze-Borca i ovaj kod Ritopeka ili Vince sto izlazi na Pancevo i zatvore ceo krug.
Ja realno ne bih u Bg jer sam blizu. Meni treba lagane voznje 25-30 minuta do trga, a opet sam u selu i laganica put od Panceva. Ovde kod mene cene kuca i placeva su presmesne. Skoro je covek prodao kucu za 15h € sa 30ari placa. Ima sve: kablovska, net, telefon, voda, struja, kanalizacija. Kuca totalno renovirana.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/vrsac ... 75902.html
Realnost,a ne Bg na vodi.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi- ... 76085.html
Kukaćemo tek kad ga prodamo za sitniš umesto za visoku cenu,koju.je najavljivao prepodobni.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi- ... 76166.html
Naravno,kad svi žele da budu menadžeri - prodavci magle,niko za lopatu i kramp da se uhvati.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi- ... 76114.html
Plastičan primer ne postojanja zakona za barabe i džunglaše.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

branja napisao:Joj kad rece trzni centar, secate se da je Bogdanovic predlagao podzemni parking ispod narodnog muzeja i pozorista i da u muzeju bude trzni centar. Leptejebo tek sad vidim koliko budala se bahati sa nasim parama. Jbt bilo je stani ili pani za most na Adi, sad nigde zive duse. Bolje da su odradili Munze-Borca i ovaj kod Ritopeka ili Vince sto izlazi na Pancevo i zatvore ceo krug.
Ja realno ne bih u Bg jer sam blizu. Meni treba lagane voznje 25-30 minuta do trga, a opet sam u selu i laganica put od Panceva. Ovde kod mene cene kuca i placeva su presmesne. Skoro je covek prodao kucu za 15h € sa 30ari placa. Ima sve: kablovska, net, telefon, voda, struja, kanalizacija. Kuca totalno renovirana.

Poslato sa Lumia 925
Gde si to citao za Bogdanovica, u kuriru na godisnjicu njegove smrti?
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ne, nego je bio na tv-u. Ako ti citas kurir i ta govna, slobodno, ja ne citam, nekad politika i to je to. A bio je na tv-u. Pa on je sagradio i podzemnu garazu ispod skupstine grada.
Zvucis kao DS kadar.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ti realno zvučiš kao radikal, svi koji se sa tobom ne slože su plaćeni ili lopovi :D :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

branja napisao:Ne, nego je bio na tv-u. Ako ti citas kurir i ta govna, slobodno, ja ne citam, nekad politika i to je to. A bio je na tv-u. Pa on je sagradio i podzemnu garazu ispod skupstine grada.
Zvucis kao DS kadar.
Lepo sam te pitao, posto sam pratio rad pokojnog gradonacelnika. Nisam zadovoljan tvojim odgovorom, tj ne mogu da ti poverujem na rec.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

A ja zvučim kao čovek koji će da se ispovraća od čitanja diskusije o ovim bljuzgovima koji su doveli Srbiju tu gde jeste. Ne samo ti ljudi, nego čitav nakaradni koncept vlasti i ljudi kojima se vlast okružila. Potpuno je normalno da se u svakoj državi stvori neki krug ljudi koji kontrolišu sve, ali brate, izgleda da smo mi poslednji ostali da biramo.

Sad imaš status kvo i državu sa zakonima koja omogućava da se šaka tih ljudi enormno bogati, ali po cenu izduvavanja države, kredita, svega. Umesto da su tu lovu i bliskost vlasti iskoristili da naprave atmosferu da država prosperira, onda bi takođe bili u prilici da se ekstremno obogate - kad bi bili sposobni. Na žalost nisu sposobni i ovo je jedini način da nastave da se bogate, a to je da sve ostane krivo, deformisano, nakardno i bolesno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ovo sa pokojnim Bogdanovićem i TC-om u muzeju nema veze sa životom.
Širim haos!
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Kako nismo sjajna zemlja, pa evo sudstvo efikasno radi posredstvom zute stampe. U njoj su Miskovic, Dinkic Djelic, Djilas, Jelasic, Sutanovac i ostala bagra osudjeni na visegodisnje robije. Sad, sto ta ekipa seta, zivi i trosi svoje pare slobodno nisu krivi oni.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao:Ovo sa pokojnim Bogdanovićem i TC-om u muzeju nema veze sa životom.
Ma sernjaju džiberi...Jel' ste videli gradonačelnicu SD kako komentariše vest o železari pre neki dan?
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da ne spamujemo u onoj temi

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=966714

Prva asocijacija:

http://www.youtube.com/watch?v=gDwM65J4iNU
Širim haos!
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

srdjanyo napisao: http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi- ... 76166.html
Naravno,kad svi žele da budu menadžeri - prodavci magle,niko za lopatu i kramp da se uhvati.
Majstori uče na terenu pa im ne treba im škola. A uče 2-3 meseca pa onda odu od svog tutora da sami vode svoj biznis.
Baš sam skoro pričao sa vodoinstalaterom i što nema nekog na praksi, nekog šegrta...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Odgovori