Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Naci cu za Bogdanovica kad dodjem do kompa i malo vremena. Znam sigurno da je izjavio jer je narodni muzej trebao da bude izmesten na kej kpd muzeja savremene umetnosti. Al su se kasnije digli neki arheolozi pa izneli predlog po kome ne mogu sve lokacije da budu podzemne garaze.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Da mi niste napisali ja ne bih znao da je ironija. Dobro je, spakovo sam kofere ali nisam još napustio zemlju, sad ste me spasli!Martin napisao:Slažem se sa Rotorom!Mr.Rotor napisao:Ovaj ironičan tekst govori da imamo dosta potencijala.AcaKayak napisao:Realno, kakav mi potencijal za turizam imamo? Evo zašto strani turisti nikada ne treba da posete Srbiju:
http://www.buzzfeed.com/sofijazz/42-rea ... =og.shares

Inače, što se tiče Beograda na vodi, prilično sam siguran da će to da se odradi, čak i znam (ne baš ja ali imamo već neke ponude) kako se šta radi, ko radi, okvirne cene itd. Naravno, nemojte me pitati da ih iznesem javno, niti uopšte. Ko mi veruje nek mi veruje ko neće ne mora, najmanji problem

Kako sve treba da izgleda u odnosu na ovo što se servira u medijima ne znam jer ni ne čitam šta se provlači po medijima. Razlog zašto je logično da se izgradi je taj što su Arapi ludi ako ne iskoriste pogodnosti koje su dobili, a s obzirom da mi je otac bio kao konsultant kod Šejka, znam da nit su ludi nit žele da propuste priliku. Firma koja treba da radi je inače imala i dosta veće projekte po svetu, zaboravio sam koje ali mogu da saznam. Znam da im je plan d se ne gradi sve odjednom već da krenu polako, pa kako se prodaje tako grade dalje. Manja je šansa za gubitak.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znamo da oni nisu ludi. Ludi su ovde, odn. prave se ludi a u stvari su jaako pokvareni i verujem da će svi biti zadovoljni, preciznije, punih džepova.
Poenta je što projekat takav kakav je ovom gradu potreban k'o rupa u glavi.
Sent using Tapatalk
Poenta je što projekat takav kakav je ovom gradu potreban k'o rupa u glavi.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Jeste ta firma je izobećavala kule i gradove u raznoraznim zemljama afrike i azije i kolko se sećam nigde ništa nisu odradili.
Moja procena je da će se izgraditi ogromni tržni centar pored gazele i to je to.
Moja procena je da će se izgraditi ogromni tržni centar pored gazele i to je to.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja bih istakao ovaj deo.AcaKayak napisao:. Znam da im je plan d se ne gradi sve odjednom već da krenu polako, pa kako se prodaje tako grade dalje. Manja je šansa za gubitak.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I ja sam na nekom stranom sajtu citao bas spisak sa sve slikama projekata idiotskih kao i ova ovde ili jos gorih, i kako nista od toga nije uradjeno, ista arapska firma. Nadam se da nece ni ovde nista da urade.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Moja prognoza je tržni centar, hotel i par zgrada.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja se bojim i verujem da ce nesto raditi, a bolje da ne rade, usrace grad.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ta ista firma je zajebala indijce, u Kirgistanu ili tako negde su morali da vrate pare, bili su kos u nekim zemljama ali nista nisu uradili. Mism uradili su tamo gde su im pretili. Sto je najjace skoro sve makete su slicne. Bas je pio jedan prilog mislim na Prvoj i B92. Znam da sam gledao emisiju.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Ispovest bota preletača
http://www.021.rs/Info/Srbija/Ispovest- ... etaca.html
Iskusni bot, koji je do izbora 2012. radio za tadašnju vlast, a sada radi za aktuelnu, prima dnevnicu 1.500 dinara plus sendvič i sok.
Poslednjih godina sve glasnije se spominje reč "bot", najčešće na društvenim mrežama, ali i na informativnim portalima, gde se vode pravi ratovi između političkih neistomišljenika. Nije tajna da političke partije imaju armije "botova", aktivista na internetu koji u komentarima hvale svoju stranku, a žestoko napadaju protivnike.
Najžešća su prepucavanja botova koji podržavaju SNS i DS.
"Prvi put sam ovim poslom počeo da se bavim pre četiri godine. Kao mlad čovek sa diplomom više škole nisam uspeo da nađem posao u struci. Posle poslova po magacinima, trafikama i kafićima, odlučio sam da počnem da zarađujem "lakšim putem" te sam se učlanio u političku partiju koja je tada bila na vlasti, a to je bilo 2010. godine", počinje priču 29-ogodišnji mladić iz Beograda.
Kao i svi početnici u strankama počeo je da radi na telefonskim anketama i lepljenju plakata. Bilo je potrebno skoro godinu dana da avanzuje na poziciju bota.
"Jednog dana predsednik omladine je okupio nas desetak i rekao nam da smo prerasli ulogu koju smo imali, te da je krajnje vreme da budemo nagrađeni za svoj trud. Tako je sve počelo. Dobijali smo uputstva, odnosno nekoliko šablona u vidu komentara koje je trebalo da ostavljamo na društvenim mrežama i poznatim novinskim portalima", objašnjava on.
Kako kaže, u početku mu je dnevnica bila 800 dinara, a radio je smenu od 5-6 sati. "Akcenat je bio pre svega na vestima koje su se ticale poteza naše stranke, ali i na izjave opozicije. Naročito je bilo napeto u predizbornoj kampanji 2012. godine, kada smo dobili jasan cilj: masovna produkcija komentara, čiji cilj je bio da javno mnjenje navedemo da se plaši dolaska opozicije na vlast", priča sagovornik "Blica".
Nakon smene vlasti on se poveo za praksom mnogih političara i promenio tabor. Poučen iskustvom, odmah je predstavio svoju "specijalnost" novim nadležnima. Tako je njegova karijera "bota" nastavljena, samo u drugoj, vladajućoj stranci.
"Ovde su stvari na malo višem nivou. Ima nas između 500 i 600 i ono što nam je prvo rečeno jeste da mi zapravo "ne postojimo". Radimo šest dana nedeljno, u smenama od osam sati. Posao obavljamo iz stranačkih prostorija, a dnevnice su nam 1.500 dinara i isplaćuju se svake nedelje, a dobijamo i sendviče i sokove", otkriva on.
SNS "botovi" svake nedelje uredno imaju sastanke na kojima razgovaraju o problemima i ciljevima za sledeću nedelju. Fokus je naravno na ispisivanju hvalospeva o potezima koje vuče stranka. Kako kaže ovaj bot, sve je detaljno razrađeno, od imena kojima se potpisuju pa sve do opisa komentara koji se ostavljaju.
http://www.021.rs/Info/Srbija/Ispovest- ... etaca.html
Iskusni bot, koji je do izbora 2012. radio za tadašnju vlast, a sada radi za aktuelnu, prima dnevnicu 1.500 dinara plus sendvič i sok.
Poslednjih godina sve glasnije se spominje reč "bot", najčešće na društvenim mrežama, ali i na informativnim portalima, gde se vode pravi ratovi između političkih neistomišljenika. Nije tajna da političke partije imaju armije "botova", aktivista na internetu koji u komentarima hvale svoju stranku, a žestoko napadaju protivnike.
Najžešća su prepucavanja botova koji podržavaju SNS i DS.
"Prvi put sam ovim poslom počeo da se bavim pre četiri godine. Kao mlad čovek sa diplomom više škole nisam uspeo da nađem posao u struci. Posle poslova po magacinima, trafikama i kafićima, odlučio sam da počnem da zarađujem "lakšim putem" te sam se učlanio u političku partiju koja je tada bila na vlasti, a to je bilo 2010. godine", počinje priču 29-ogodišnji mladić iz Beograda.
Kao i svi početnici u strankama počeo je da radi na telefonskim anketama i lepljenju plakata. Bilo je potrebno skoro godinu dana da avanzuje na poziciju bota.
"Jednog dana predsednik omladine je okupio nas desetak i rekao nam da smo prerasli ulogu koju smo imali, te da je krajnje vreme da budemo nagrađeni za svoj trud. Tako je sve počelo. Dobijali smo uputstva, odnosno nekoliko šablona u vidu komentara koje je trebalo da ostavljamo na društvenim mrežama i poznatim novinskim portalima", objašnjava on.
Kako kaže, u početku mu je dnevnica bila 800 dinara, a radio je smenu od 5-6 sati. "Akcenat je bio pre svega na vestima koje su se ticale poteza naše stranke, ali i na izjave opozicije. Naročito je bilo napeto u predizbornoj kampanji 2012. godine, kada smo dobili jasan cilj: masovna produkcija komentara, čiji cilj je bio da javno mnjenje navedemo da se plaši dolaska opozicije na vlast", priča sagovornik "Blica".
Nakon smene vlasti on se poveo za praksom mnogih političara i promenio tabor. Poučen iskustvom, odmah je predstavio svoju "specijalnost" novim nadležnima. Tako je njegova karijera "bota" nastavljena, samo u drugoj, vladajućoj stranci.
"Ovde su stvari na malo višem nivou. Ima nas između 500 i 600 i ono što nam je prvo rečeno jeste da mi zapravo "ne postojimo". Radimo šest dana nedeljno, u smenama od osam sati. Posao obavljamo iz stranačkih prostorija, a dnevnice su nam 1.500 dinara i isplaćuju se svake nedelje, a dobijamo i sendviče i sokove", otkriva on.
SNS "botovi" svake nedelje uredno imaju sastanke na kojima razgovaraju o problemima i ciljevima za sledeću nedelju. Fokus je naravno na ispisivanju hvalospeva o potezima koje vuče stranka. Kako kaže ovaj bot, sve je detaljno razrađeno, od imena kojima se potpisuju pa sve do opisa komentara koji se ostavljaju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ali, potpuni vrh, bot preletac i njegov CV
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Neverovatno kako krš ekonomska situacija stvara neobična radna mesta.
Tapatalk
Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Radije bih vrsio mastrubaciju veprova radi vestacke oplodnje krmaca. Mora covek biti posebna gnjida da botuje za SNS.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Au.....
Te stranke su sekte.

Te stranke su sekte.