Tapatalk Pro
Ovo su svrake i seru grandiozno. Ladno kvaku nisam imao gde da uhvatim. Jedva oprah auto u perionici u Tošinom bunaru. Speklo na vrućini.codemaker napisao: Ja sam već navikao... Neki puta ne mogu da nađem koji je moj auto, kao kad zapadaju smetovi, pa onda štapićem od sladoleda iščačkam kritična mesta da identifikujem moj auto...
Nego sam primetio da zadnjih godina, ove ptičurine seru u cugu 750 grama i uvek imaju sastanak UO iznad mog auta...
Samo čekam da mi taj sav drek progrize lim, probije sedište, pod i na kraju padne na asfalt ispod kola te mi napravi prirodnu ventilaciju sa mirisom svarenih bobica.
Bogami kada sam se pre 4-5 godina raspitivao, em nije bilo slobodnih, em nije bilo baš jeftino, a i malo mi je predaleko.nidza napisao:Jedna od dobrih strana blokova. Sve i svašta je jeftinije od proseka u gradu, a usluga iznad proseka.
Imao sam plan, da podgovorim komšiju da ih skida vazdušnom po 1-2 svrake nedeljno, da se ne primeti, ali izgleda da mu je policija oduzela i vazdušnu kad i ostatak arsenala.Mladen7 napisao: @ methane.master
@ codemaker
Jel imate neki plan za tu živinu![]()
ili hladan ovih dana...nidza napisao:Ja moram da šetam 5 minuta. Nije loše kad je lepo vreme, ali zeznuto kad pljušti kiša.
Vrh je kad padne sneg, a ti umesto da čistiš, samo prošetaš i čeka te potpuno čist i topao auto.
Tapatalk Pro
Pa to i hoću.codemaker napisao:(Metane, praćke su isto zabranjene, pogotovo one sportske, koje mogu da ubiju pticu na mrtvo ali i čoveka ako je precizan pogodak. Viđao sam takve praćke u Engleskoj, jbt to bre opasno oružje u rukama veštog strelca!)
Eto postoje.paja napisao:Filozofsko pitanje je kako na Garaži postoje ljudi bez garaže?![]()
Samoubio bih se da moram da se preselim negde gde ne bih imao garažu. Na dobro se čovek lako navikne. Zimi auto suv, leti hladan, a sve to u kući. Ne moram nigde da hodam.
+1nidza napisao:Ja moram da šetam 5 minuta. Nije loše kad je lepo vreme, ali zeznuto kad pljušti kiša.
Vrh je kad padne sneg, a ti umesto da čistiš, samo prošetaš i čeka te potpuno čist i topao auto.
Tapatalk Pro