Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Popravka aparata kosta kao trecina vrednosti novog? Tu dosta stvari nije jasno.
Nije nelogično. Kad kupiš štampač saznaš da kertridži koštaju koliko i sama mašina... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Posledica tvrdoglavog odbijanja ukljucivanja privatnog sektora u zdravstveno osiguranje
Mislim da odgovor na pitanje iz naslova teme upravo lezi u tom tragicnom trenutku pre 12 godina.samo polako napisao:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=967536
Послато са GT-S7582
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čeka se prodaja zemljišta, posle toga možda presele negde fabriku.

- Rakhil

Jebiga, moraju se od necega platiti svi oni slobodni dani za rodjenje unuceta i radnicke sportske igre, da ne pominjemo sve te direktore direkcija za direktorstvo...
Ne znam jel tako na surovom zapadu, ali mogu slobodno da kažem da me je ovo kod nas uvek nerviralo. Leptejebo bubregom platim priključak koji realno vredi hiljadu materijal i hiljadu dnevnica za banderaša. I onda mi ceo život naplaćuju neke izmišljene takse trošio ili ne struju. Onda nek mi daju priključak za džabe. Pitao jel može da se plati iz tri puta, banderaš se nasmejao: samo keš u celosti gospodine. Znaju da drugačije ne možeš.
U glavi sam razvio nekoliko planova za isključenje sa sistema. Jedva čekam taj dan da ih nazovem.
U glavi sam razvio nekoliko planova za isključenje sa sistema. Jedva čekam taj dan da ih nazovem.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Skoro sam citao negde za najvece plate u Srbiji. Direktor direktorata za civilno vazduhoplovstvo i ostali zamenici i sinci hrcKi.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Direktorat valjda dobija ogroman deo iznosa plate od EU?
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Rakhile, gde nađe taj od pre 2 godine? 

Sto se tice stavke prenosa energije na surovom zapadu je drasticno gore - tu se pominje stavka od 800 i nesto dinara (ispod 8 Eur-a) za javnu distribuciju, a kod nas (NL) se placa odvojenoj firmi (mada je i ona monopolista) prenosna distributivna infrastruktura (odrzavanje instalacija od proizvodjaca do kuce) oko 25Eur-a mesecno - sto je oko 3x vise (mada tu mi ukljucuje i gas
)

- Rakhil
Nisam primetio, iskreno receno, sitna slika. Jel nesto promenjeno od tad?Heinz napisao:Rakhile, gde nađe taj od pre 2 godine?
Ljubo, zar ti je Holandija "surovi zapad", crni sine?