dragan napisao:Nisi me razumeo, daleko od toga, nego mi zaista kad neko pomene divljinu u voznji prvo padne na pamet cipovani tdi pd

Sto se tice klija i korse i ostalih hh te generacije tu su sve price davno ispricane..
Ne pratim forum inace pa ne znam koliko iskustvo imas sa takvim automobilima, ali tesko upravljiv auto divlji na gasu i volanu je bas ono sto se proizvodjaci trude da izbegnu.
Pretece me passenger sa tdijem
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Da, pogresno sam te razumeo.

Ja nisam definitivno iz te price i tek se sada upoznajem sa ovim tipom automobila.
To posmatram vise iz svog ugla koriscenja automobila, posto ne bih imao sredstava da mi to bude drugi auto, vozio bih ga svaki dan po gradu i 3-4x godisnje na stazi. U takvim uslovima, definitivno turbo motor pobedjuje, posebno ako se uzme u obzir i potrosnja. Razlika je dramaticna.
A kad kazem da mi se svidja ta borba sa volanom, na to gledam kao na faktor zabave iako sam svestan da na stazi to znaci propast.
@Kuzmanovic
Ovde je fora sto adrenalin krece tek od 5.5k obrtaja, a to je prilicno dug hod bez prisustva adrenalina.

Ti isteras drugu brzinu do kraja i vec si na 100kmh, a gde su preostale 4 brzine i gde ja to da isteram?
Na kraju dana, sve je to stvar ukusa i licnih potreba.