Vladapetr napisao:Apel iz Tuzle: Pomozimo Slađanu Stojkoviću
Nekadašnjem srpskom košarkašu, Slađanu Stojkoviću, potrebna sredstva za operaciju u inostranstvu.
Tuzlanska Sloboda je na klupskoj Skupštini odlučila da sav prihod od prodaje ulaznica za poredstojeću utakmicu protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada u 12. kolu "Lige 10" Bosne i Hercegovine bude uplaćen za lečenje teško obolelog bivšeg košarkaša Slađana Stojkovića (52), potvrdio je prvi čovek Slobode Aid Berbić.
Stojković je karijeru završio 2007. u 42. godini baš u ekipi iz Tuzle, a u svojoj poslednjoj sezoni bio je prvi strelac i najbolji igrač šampionata Bosne i Hercegovine.
U karijeri je nastupao za čak 15 klubova, između ostalih, i za beogradski Radnički, Partizan, Borovicu, Zdravlje, Poloniju iz Varšave, mađarski Soproni i kiparsku Nikoziju.
Svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu Stojkoviću, mogu to da uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa.
BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd
Baš sam se skenjao kad sam danas čuo za Slađana. Nemam još uvek info o čemu se radi, ali na osnovu ovoga se čini da je baš ozbiljna situacija.
Jednu sezonu smo zajedno trenirali, Slađan je bio u zenitu svoje slave i već poznato ime kad su mene i drugara priključili prvom timu. Iako je u ekipi bio najveće ime, tretirao nas je maksimalno korektno i uvek bio spreman da pomogne ili se našali. Pozitivac do koske, ima nekoliko godina otkako sam ga zadnji put video (na svadbi zajedničkog prijatelja) ali se i tada dobro držao, nije se zapustio niti odao nekim porocima. Iskreno se nadam da će se izboriti i pobediti i ovaj meč...
Life is a bitch
Jasno mi je da lecenje moze da kosta ozbiljnu sumu novca, ali zar nije on i zaradio nesto u toku ni malo kratke karijere?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nisu njegovi klubovi ni ugovori bili toliko teški da se može računati da je olako sakupio neki značajan keš sa strane. A nije to baš kao - sve je ok i odjednom treba da platiš sumu za operaciju. Pitanje je da li se i koliko lečio do sada, koliko ga je to potrošilo. Sad mi drugar kaže da je već duže vreme imao zdravstvenih problema (misli da je srce u pitanju), plus dvoje dece - sve to može čoveku poprilično da veže ruke.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ko voli tenis, voli i njegovu igru. Definitivno najlepsi tenis igra poslednjih 20 god. E sad, vecina njih ima "kajmaka na glavi" sto se tice nekih stvari, pa tako i on.
Bice uspeh za njega ako se plasira u polufinale.
Samo nisam mogao da ne napisem kako je neumesan komentar da neko nema 40000€ ...
Federera volim da gledam, za moje oko najlepsi tenis igra.
A Delija moze po tom i ostalim pitanjima da stavlja smajli koji hoce ili trazi moje postove od pre