Jedni kažu jedno, drugi drugo, nema onih koji kažu svejedno.

Zeder mi nudi ovlašćeni Audi servis, pa kontam da je malo bolje kada je auto kod njih.(poznaju auto)
Mada ugradnju rade ovlašćeni Zeder instalateri.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Teoretski nemoguce. Jer ne moze klin da sam ode gore i zakljuca volan.123456 napisao:Ako prihvatis rizik, da ti eventualno nekada zeder zablokira, stavi zeder.
Ako je ovima u ovascenom sa svim alatima, po danu i sa neograničenim vremenom trebalo toliko dugo da ga skinu, meni je to dokaz, da se radi o dobroj zastiti.
Pa prvenstveno zbog kompaktnijeg dizajna i ergonomski boljeg polozaja ugradnje. Ja zastupam teoriju da mehanicka zastita stiti auto samo kada je zakljucana i da se zato mora zakljucavati na svako, pa i najmanje napustanje vozila i zato mi je vazno da sve to ide glatko i bude komforno za koriscenje.
Iz istog rzloga sam i ja stavio guardian na Audi da je max zgodno i da uvek bude zakljucan.gavran napisao:Pa prvenstveno zbog kompaktnijeg da i ergonomski boljeg polozaja ugradnje. Ja zastupam teoriju da mehanicka zastita stiti auto samo kada je zakljucana i da se zato mora zakljucavati na svako, pa i najmanje napustanje vozila i zato mi je vazno da sve to ide glatko i bude komforno za koriscenje.
o.