viewtopic.php?f=2&t=3770&start=180veljabandit napisao:Ima ona reklama za margarin - u sve se meša.... e tako i ovaj Xeroj87![]()
![]()

viewtopic.php?f=2&t=3770&start=180veljabandit napisao:Ima ona reklama za margarin - u sve se meša.... e tako i ovaj Xeroj87![]()
![]()
Neo napisao:Promeni granule, probaj neke druge, imas na meru da uzmes pa vise razlicitih vrsta po malo.
Milos napisao:Da mu dam 200 dinara , pa nek on svaki dan kupi sebi sta hoce ?
Gde ima da se kupi to na meru ?
viewtopic.php?f=25&t=65&start=1770#p543837Neo napisao:Nemoj, trosice na biskvite i razne gluposti.
Bolje kupi ti, imas u vecini, ako ne u svim pet shop-ovima.
viewtopic.php?f=7&t=3980&view=unread#p567538pedja napisao:Svasta ljude moze privuci na stand, a da nije sadrzaj istog ili hostese.
Na primer, hrana i pice, te nesto besplatno, a cesto smatraju da je nesto besplatno, cak i kad nije. Neverovatno je kako se ljudi ponasaju, samo ne znam da li to da pripisem standardu ili vaspitanju.
starac vujadin napisao:Da, mogao bi lep program tu da se sastavi...![]()
- diskusija "Toplotna izolacija" - aviator & ljubitelj
- diskusija "Samsung vs Apple" - grupa autora, poželjna interakcija s publikom
- diskusija "Čelični ramovi vs karbonski ramovi" - Paja & zuzazu
- predavanje "Čari novog svetskog poretka ili ti kako je propala Rusija" - Dusan
pa onda pauza uz splet igra i pesama "Igrale se Delije" i ritualnim spaljivanjem slike "Duloa"
- predavanje "Nove tendencije u sindikalnoj borbi ili ti "Bravar" je bio bolji" - jaksa
- diskusija "Nutricionizam i fitnes" - Hepoj & crni
- diskusija "Procenat masti kao smisao života" - Scuderia
- predavanje (dupli termin) "Novi sistem vrednosti ili ti "my way" - goblin
pauza uz sendviče made by Hepoj & Milos i napitke made by crni
- predavanje "Antiestetika kao referenca estetike" - Delija
- ispovedanje "Kako sam sistematski uništen od idiota tj. od rupa na putu" - Ogi
- predavanje "Male tajne velikih majstora kladionice" - Kuzmanovic
- diskusija "Rentirati ili kupovati nekretnine" - grupa autora
pauza uz takmičenje u imitiranju zvukova automobila
- stand up - interakcija sa publikom - lagano podjebavanje, rasprava, svađa s publikom (po izboru) by Vladapetr (može potrajati) - sendviči i jogurt za jelo i gađanje obezbeđeni
pauza izbor za mis salona (pobeđje najguzatija s najkraćim nogama)...pobednicu Hawkeye izvodi na sladoled
- novosti iz sveta automobilizma (5 minuta) - Geza
goblin napisao:Uzeo sam komplet za pranje u Garage (plavi peskir, krpa za stakla, rukavice za nanosenje pene.....) i ostavio po jedan komplet u perionicama gde stalno perem auto (po jedna u NS i BD). Jos sam im preneo par instrukcija kako da ga peru po savetu od momaka iz Garage. Posto poznajem vlasnike perionica a i momke koji rade, uvek ih i cascavam... onda im nije problem da mu posvete malo vise paznje i peru iskljucivo sa mojim kompletom. Takodje nekad odem i sam operem a cetke i ostale perionice sam skroz izbacio.
goblin napisao:Dobili su ceo komplet: 3 rukavice posebno za svaki deo auta (tockovi, donji deo i gornji deo), kofe sa mrezom, sampone, peskir i krpe...
A ima perionica koje vec imaju ozbiljnu opremu i samo se treba dogovoriti da na tvom autu uvek koriste ciste krpe (da ih upotrebe prvo na tvom autu, posto svakako za ceo dan promene nekoliko setova).
Superb III napisao:A ko ti garantuje da to sto si ti odneo da ce biti cuvano i iskorisceno u pranju samo za tvoj auto? Jer ako ga koriste za pranje i druga auta djaba si sve to nosio.
stefankmn napisao:Sad ce svi u perionicu, "reko nam goblin da nase automobile perete sa njegovim krpama" hahahahah
passenger napisao:I rekao da će on da plati, jer njegove krpe
starac vujadin napisao:"Vučić sindrom" je odavno zavladao na ovom forumu. Diskutovanje sa zamišljenim oponentom oko stava koji niko nije izrekaoRaki_Audi napisao:Bogami enterijer mu je vrhunski i tu niste u pravu. A spolja je katastrofa i korak unazad i tu se slazem sa vama.
Laki021 napisao:Porsche vlasnici sa druge strane vozace Audi-ja smatraju nizim oblicima zivota i ne zele da dele jake motore motore sa njima
Svaka čast, neverovatnoGeza napisao:viewtopic.php?f=7&t=3980&view=unread#p567538pedja napisao:Svasta ljude moze privuci na stand, a da nije sadrzaj istog ili hostese.
Na primer, hrana i pice, te nesto besplatno, a cesto smatraju da je nesto besplatno, cak i kad nije. Neverovatno je kako se ljudi ponasaju, samo ne znam da li to da pripisem standardu ili vaspitanju.starac vujadin napisao:Da, mogao bi lep program tu da se sastavi...![]()
- diskusija "Toplotna izolacija" - aviator & ljubitelj
- diskusija "Samsung vs Apple" - grupa autora, poželjna interakcija s publikom
- diskusija "Čelični ramovi vs karbonski ramovi" - Paja & zuzazu
- predavanje "Čari novog svetskog poretka ili ti kako je propala Rusija" - Dusan
pa onda pauza uz splet igra i pesama "Igrale se Delije" i ritualnim spaljivanjem slike "Duloa"
- predavanje "Nove tendencije u sindikalnoj borbi ili ti "Bravar" je bio bolji" - jaksa
- diskusija "Nutricionizam i fitnes" - Hepoj & crni
- diskusija "Procenat masti kao smisao života" - Scuderia
- predavanje (dupli termin) "Novi sistem vrednosti ili ti "my way" - goblin
pauza uz sendviče made by Hepoj & Milos i napitke made by crni
- predavanje "Antiestetika kao referenca estetike" - Delija
- ispovedanje "Kako sam sistematski uništen od idiota tj. od rupa na putu" - Ogi
- predavanje "Male tajne velikih majstora kladionice" - Kuzmanovic
- diskusija "Rentirati ili kupovati nekretnine" - grupa autora
pauza uz takmičenje u imitiranju zvukova automobila
- stand up - interakcija sa publikom - lagano podjebavanje, rasprava, svađa s publikom (po izboru) by Vladapetr (može potrajati) - sendviči i jogurt za jelo i gađanje obezbeđeni
pauza izbor za mis salona (pobeđje najguzatija s najkraćim nogama)...pobednicu Hawkeye izvodi na sladoled
- novosti iz sveta automobilizma (5 minuta) - Geza