Ja znak nisam ni provalio. Enterijer mi se sviđa. Napred je odličan. Pozadi bi mogao biti i bolji, a sa strane... šta znam. Ukupno, očekivao sam malo veću promenu, ali ok, nije loše.
Woo-hoo, sa petim vratima i tolikim gepekom, ipak ostaje najbolji auto u Srba
Salim se malo, ali ona koju imam u firmi je keva za utovariti i poterati. Pritom, sa 75k na satu nismo imali nikakvih problema, niti daje znake habanja, da kucnem u drvo... Sto bi preprodavci rekli: BUKVALNO NOV!!!™
Veliki korak napred Škode sa novom Oktavijom.
Izgleda super, ako ostane u cenovnom rangu sa prethodnom generacijom biće verovatno najbolji automobil uloženo-dobijeno.
Moram priznati da mi na ovim zvaničnim slikama baš dobro izgleda. Golf VII 1,6 TDi je 19.000 evra. Ako Škoda ostane dosledna cenovnoj politici da Oktavija bude cenom ispod Golfa, biće to sasvim dobra kupovina ( i što neko reče, samo da su malo redizajnirali zadnja sedišta).
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!