nenad.fil napisao:Verovao ti lil ne Aco, ja zaista uzivam u voznji. Ne vidim zasto moram da kupim podgrejan les od 150.000km sa nekom "znackom" da bi neko rekao "boli ga k*rac on vozi audi"
Meni je 180-190km/h sasvim dovoljna brzina ( i previse) jer obicno krstarim 140-160 po autoputu. Volim kola, oduvek sam ih i voleo, ali sam uvek bio racionalan u biranju istih. Naime, po meni covek treba da vozi ono sto moze da adekvatno servisira i da sipa adekvatnu kolicinu goriva u taj auto (ne za 500-1000 din)

U martu ove godine sam bio sam u istoj dilemi kao i ti. Napravio sam spisak automobila koji mi se svidjaju,odredio sam limit preko koga necu ici. Obisao sam salone i porazgovarao sa mehanicarima iz servisa kao i sa vlasnicima pomenutih modela (veoma bitno jer oni znaju cene delova i usluga,mane i probleme pomenutih modela za razliku od prodavaca iz salona) a zatim obavio test voznju. Cenkanje je obavezno,ja sam isao od salona do salona i trazio najbolju ponudu. Posle silnih test voznji odabrao sam SX4 jer mi je odmah prirastao srcu i znao sam da je to automobil koji ce mi uvek izmamiti osmeh na licu kada mu prilazim na parkingu. Nov automobil je nov i tu nema mesta za poredjenje sa 1-2 god.starim polovnjacima.