nikaragva napisao:Evo moje računice.jaksa napisao:Mercedes je premijum proizvodjač i treba da se ponaša tako, a Hyundai sa svojim triglav osiguranje garancijom (?!?!?) nije i ne ponaša se.
Ja ipak mislim da je bolje imati 4 ili 5 god. garancije nego 2 pa makar redovni servis bio i skuplji.
Razlika u ceni servisa izmedju opela 1.4 i hyu, je ~140e (možda malo manje, ravnao sam se prema kolegi koji za 1.6 opela sve kupuje u opel servisu, GM ulje i filtere, jedino ruke ne plaća, pošto mu uradi kućni majstor, a materijal iz Čatalova ga košta 3-4000din).
Servis radim 4x godišnje. To je 4x140e=560e. To je za 5 godina 2800e razlike.
Imam polovan auto star 7 godina, kod mene je zadnje 3, prešao je 215000km. Računajući i onu zamenu motora, ja još uvek nisam stukao tih 2800e. Da nisam menjao motor, cifra bi bila daleko daleko manja. Pazite to je za polovan auto, koji je na startu moje eksploatacije već imao 120,000km.
Na osnovu ove računice se plaćanje te garancije nikako ne isplati. Barem u slučaju ove moje opel astre. Mislim da ja kupovinom nove astre, nema šanse da potrošim toliko para na delove i servise koje garancija PRIZNAJE.
Doduše njenim plaćanjem si miran i spokojan, a koliko vidim tek dok ne dođe do toga ne daj bože, jer i ovde i na drugim forumama, bitka za garanciju i kasko je rovovska borba!

A to za hyndai je sramota, neka tako nastave niko ih nece kupovati, kad niko nas ne stiti, moramo sami da se obavestavamo preko foruma....