Maserati Levante
Re: Maserati Levante
Ma Maser grmi i spolja, to je druga dimenzija zvuka.
Pre par meseci sam sa drugom bio na pumpi na autoputu, jos okruzena planinama za bolju akustiku, dok smo sipali gorivo Ghibli napustao pumpu i pocepao ga skroz kroz brzine i obrtaje, culi smo ga nadaleko 10-20 sek kako se dere iz daljine, fantastican zvuk. Obojica smo se gledali sa osmehom.
Pre par meseci sam sa drugom bio na pumpi na autoputu, jos okruzena planinama za bolju akustiku, dok smo sipali gorivo Ghibli napustao pumpu i pocepao ga skroz kroz brzine i obrtaje, culi smo ga nadaleko 10-20 sek kako se dere iz daljine, fantastican zvuk. Obojica smo se gledali sa osmehom.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nemci jesu tehnicki superiorniji ali nije sve u tome. Ipak 'ono nesto' presudi.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovaj zvuk je stvarno
narocito za V6.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Tako je "ono nešto" presudilo da kupim Alfu pre par godina i onda je prodam posle 2 godine jer polako krene da se raspada sa 35k kilometara.shandu90 napisao:Nemci jesu tehnicki superiorniji ali nije sve u tome. Ipak 'ono nesto' presudi.
Jebeš auto kad počne da jebe elektronika i da krca i lupa posle te kilometraže. Zato je nemačka trojka najbolja.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
To me je uvek izludjivalo na italijanima, raznorazni cvrci po enterijeru koje je jako tesko naci i eliminisati. Nista gore nego kad nesto stalno se cuje unutra i kvari uzitak voznje.Mr.Rotor napisao:
Tako je "ono nešto" presudilo da kupim Alfu pre par godina i onda je prodam posle 2 godine jer polako krene da se raspada sa 35k kilometara.
Jebeš auto kad počne da jebe elektronika i da krca i lupa posle te kilometraže. Zato je nemačka trojka najbolja.
I francuzi su isti. Evo moj reno na 16k km i vec se pojavljuju cvrci polako a pazim ga maksimalno.
Maserati ne bi trebalo da ima tih problema.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Evo i moj Mercedes na 208k km procvrcao desni ventilator kada je duvanje na cetvorci, idem od ponedeljka da se to sredi, ako ne budem resio da sprovedem kablove za kameru, pa sam to resim usput.
Inace, desetak puta je rasklapano dosta delova enterijera, sve je cvrsto kao prvog dana.
Sent from my Sony
Inace, desetak puta je rasklapano dosta delova enterijera, sve je cvrsto kao prvog dana.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ivan Bauer je pominjao da ce biti i 3.8 motor od 560ks u GTS-u, ne znam gde je to iskopao posto nigde drugde nisam video taj info.
- Ivan
Procitao sam i ja na par mesta za taj 3.8, to je ferarijev motor, mada mi je verovatnije da ga ostave na 530ks kao u QP osim ako i njega ne pojacaju, ferari izvedbe za californiu i 488 imaju 560ks.
Pa i ovaj 3l 430 je Ferrarijev, dok je u Ghibliju i QP isti taj motor 410, tako da tom logikom i ovaj jaci ce pojacati malo u odnosu na QP, pa taman dodje na 560.