Mrđa: Zvezda? Niko me nije zvao
Povreda Đorđa Rakića i odlazak Ognjena Mudrinskog u Grojter Firt naterali su čelnike Crvene zvezde da razmišljaju o pojačanju u napadačkom redu. Nezvanično, izbor je pao na Dragana Mrđu, koji je raskinuo ugovor sa Sionom, ali iskusni napadač kaže da ne zna ništa o tome.
GLASINE - Nekadašnji igrač crveno-belih koji je sa "Marakane" otišao pre osam godina igrao je u međuvremenu za belgijske i švajcarske klubove i za Vojvodinu, ali nije obavešten o mogućem povratku u matični klub.
- Niko iz Crvene zvezde me nije zvao, to je jedina istina. Inače, pakujem se da iz Siona krenem u Novi Sad i biću spreman da pregovaram sa svakim klubom koji to bude želeo - rekao je Mrđa za ”24 sata”.
Prema njegovim rečima, kao član Siona imao je neke ponude, ali su odbijene.
- Tražio me je jedan klub iz Meksika, ali uprava Siona nije htela da me proda. Ugovor sa Švajcarcima sam raskinuo i sada sam slobodan igrač.
Na pitanje da li bi pristao da se vrati na "Marakanu", usledio je odgovor:
- Ako se sve poklopi tako da obe strane budu zadovoljne, zašto da ne - kaže Mrđa.
Uz Mrđu, za Zvezdu je interesantan i Aleksandar Katai, doskorašnji igrač Vojvodine koji je pod ugovorom sa Olimpijakosom, pa je moguće da dođe na pozajmicu, prenosi sajt B92.
Na preksinoćnoj sednici Upravnog odbora nije bilo reči o najavljenom dolasku Stefana Babovića iz Saragose, nekadašnjeg igrača Partizana. Njegovom angažovanju su se usprotivile “delije”, pa se o tome nije ni raspravljalo. Međutim, na vidiku je angažovanje 18-godišnjeg Peruanca Arauha, koji čeka pasoš da bi se uputio u Beograd. Crveno-belima je interesantan i Nigerijac Egvuekve sa kojim će se pregovarati o dolasku, dok je eventualni povratak Vujadina Savića iz Bordoa u magli. On ima ugovor sa Francuzima i teško je verovati da će ga oni pustiti pod uslovima koji bi odgovarali Zvezdi.
Kako god, spisak pojačanja crveno-belih još nije zaključen, a predsednik Džajić je najavio da će se na njima raditi sve do kraja avgusta.
http://www.24sata.rs/sport/vesti/vest/m ... 8027.phtml