Gaginh0 napisao:Jednom u zivotu hocu da ispadnem dobar i pojedem govno.
Vracam se pre 5-6 dana sa posla, oko pola 1 ujutro i na krivini kod garaza JGSP-a stoji Vektra B, otvoren gepek, ukljucena sva cetiri i lik nesto cacka kao oko motora, a devojka (oko 35 godina) mase sa onim kanisterom od vode od 5-6 litara. I mene nesto pukne i stanem i kaze ona: uleti nam nesto para za gorivo, treba nam do Celareva, negde curi gorivo i bla bla... Normalno obucena, prica bosanski. Ja se nesto kolebao, razmisljam da joj predlozim da je odvezem do pumpe i da platim gorivo (pumpa je 500m odatle), ali sam bio umoran i mrzelo me. Uzmem novcanik i preturam sve neke krupne, ali posto sumnjam necu da joj dam ni 500din, vec nakupim 350 i dam joj. I ona kao hvala puuuuno sve najbolje...
Veceras idem prema ZR i na izlazu iz NS, pre onog mosta preko kanala kod Tempa opet ista slika, onam Vectra, lik zaviruje ispod haube... Bio sam sam i zurio sam, ali da sam bio raspolozeniji stao bih da im hebem mamu slepacku!
Nikad nikom vise necu stati ni dinara dati, pa makar umirao pored mene... Nije do 350din vec do principa!
Pa mozda nisu zakrpili crevo lepo