Elektronska naplata putarine
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Elektronska naplata putarine
E, ali oni su u buliNexT napisao:Kod nas na 10k rsd popust 4%
U HR na 100e popust 22%

Evo nagradne igre za TAG: https://www.facebook.com/NaftnaIndustri ... e_internal
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas ga isprobah. U odlasku na Mali Požarevac prođe odlično (pristojnom brzinom prođoh "kroz" rampu).
U povratku, cirkus na Bubnju. Zbog neupućenih i/ili bezobraznih, stavljaju onu barijeru, preko žute linije, kako bi stvarno razdvojili ENP traku, pa prave još veću gužvu. Čak su stavili i lika da gleda da li svi u traci imaju TAG
Iza njega, ovi gore pomenuti, ali većinom bezobrazni, uvaljuju se opet u žutu, kako bi pred naplatnu prelazili u levo, pored ostalih, koji su verovatno magarci što čekaju ko zna koliko, a još veći kada puste ove prethodne.
Naravno, lik sa MLom upao u ENP, verovatno misleći da će ipak moći da plati kešom, međutim cvrc. Onda u rikverc, a iza njega krš lom besnih, koji i da hoće ne mogu da se pomere. Srećom, izabrah drugu traku i prođoh, uz solidarnost plavuše iz Swifta, koju ovom prilikom pozdravljam
U povratku, cirkus na Bubnju. Zbog neupućenih i/ili bezobraznih, stavljaju onu barijeru, preko žute linije, kako bi stvarno razdvojili ENP traku, pa prave još veću gužvu. Čak su stavili i lika da gleda da li svi u traci imaju TAG

Naravno, lik sa MLom upao u ENP, verovatno misleći da će ipak moći da plati kešom, međutim cvrc. Onda u rikverc, a iza njega krš lom besnih, koji i da hoće ne mogu da se pomere. Srećom, izabrah drugu traku i prođoh, uz solidarnost plavuše iz Swifta, koju ovom prilikom pozdravljam

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Stvarno lepa devojka, ali tek Swift kako je skockan. Specifična crvena boja, lepe felne, ma vr' 

To je Swift Sport verovatno, vidjao sam je. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Znači sve u kompletu. Ja bi stao posle naplatne da joj se zahvalim.
žena čita forum. 

Posetite www.garaza.rs !
Ofkors, kod njih radi kako trebamethane.master napisao:Imaš i njihov tag?
Sent from mTalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U ovom periodu enp vredi koliko je težak u zlatu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sto? Meni je super sto ne moram jos za to da potezem novcanik, dovoljno je mali i lep (austrijska firma ga pravi) i radi kao sat. Posto sam poslednjih mesec dana cesto isao za BG mnogo znaci a i manji su redovi.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- grujicd
Pa to i kažem. Znači i inače, ali sad kad je sezona vredi još i više.
Ko je često na autoputu njemu vredi. Ko ide 2x godišnje kroz rampe njemu ne vredi, odnosno verovatno mu se više isplati da čeka nego da potroši 2k din na uređaj plus dopuna.
Meni sve nekako žao da nam pare stoje na TAG-ovima, ali realno je najbolja varijanta uplatiti neki veći iznos i smanjiti broj odlazaka na dopunu, inače se gubi smisao, lakše platiti na rampi.
Meni sve nekako žao da nam pare stoje na TAG-ovima, ali realno je najbolja varijanta uplatiti neki veći iznos i smanjiti broj odlazaka na dopunu, inače se gubi smisao, lakše platiti na rampi.
- grujicd
Ako se vraćaš sa mora x sati samo ti fali još sat vremena na bubnju. Tad ne bi ni pitao koliko košta.
Jasno, meni i do Inđije znači, i tamo zna da bude gužva