Naši snimci saobraćajnih situacija
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Iako takvim zaustavljanjem praviš prekršaj, ja to potpuno podržavam ako je u pitanju dovođenje u vrtić. Bolje tako nego da se sa detetom prelazi ulica. Ali ono "svi se tako parkiraju" nije nikakvo opravdanje.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo, i dolazimo do toga da je neko drugi to uradio a ti prošao, našao bi se na tvom kanalu 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
E zbog ovakvih stvari je kazna za zaustavnu toliko velika. Steta sto tog idiota nisu uhvatili. Takvoj stoki treba uzeti i auto i dozvolu.Saobraćajna Kamera napisao:Zaustavljaju se tako iz oba smera, ne znam kako drugačije da ti objasnim. Svi i uvek.Grujic napisao:Ak je ulica dvosmerna, ti si u kontra smeru, tu nema nikakve dileme
Evo još jednog današnjeg:
http://www.youtube.com/watch?v=aE_0K_VFemM
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije zbog toga, al nije to tema
Meni su se iskreno ti koji parkiraju kola na ulici da bi ostavili dete u vrticu popeli na onu stvar. Kad vozim Milu u vrtic znaju da se naredjaju sto na ulici, sto na trotoaru, tako da se desi da ljudi sa kolicima ne mogu da prodju. U krugu od 100m parkinga koliko volis ali ih mrzi da mrdnu dupe, nego svaki dan prave haos. A kao sto Grujic rece mnogo veci prekrsaj si ti napravio nego taj koji je skrenuo bez migavca bez obzira sto masa tu parkira.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Saobraćajna Kamera
- Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
- Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
- Kontakt:
A zašto svi zanemarujete činjenicu da je znakom dozvoljeno zaustavljanje upravo zbog vrtića?
I zašto je bitno to što je za te potrebe odabrana (ne sa moje strane, već decenijama unazad) upravo ta strana ulice, bez obzira sa koje se strane dolazi?
Zašto komentari ne idu baš na detalj koji snimak prikazuje (usporavanje, pa nagla promena odluke, bez najave)?
I zašto je bitno to što je za te potrebe odabrana (ne sa moje strane, već decenijama unazad) upravo ta strana ulice, bez obzira sa koje se strane dolazi?
Zašto komentari ne idu baš na detalj koji snimak prikazuje (usporavanje, pa nagla promena odluke, bez najave)?
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
Po toj logici mozes i u Bulevaru Kralja Aleksandra udjes u kontra smer i zaustavis se jer je znak to dozvolio. 

- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Ne banalizuj.kapor napisao:Po toj logici mozes i u Bulevaru Kralja Aleksandra udjes u kontra smer i zaustavis se jer je znak to dozvolio.
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne znam ko banalizuje. Ti si par strana ranije napisao da, kad bi tebe snimali, videli bi jedini auto koji predje ceo grad sa 50 a ostali pored tebe jure 60-70. Vidis, ja sam jedan od tih koji "juri" 60 na sat i pizdi sto se neko ispred vuce, ali mi na pamet ne pada kad ostavljam ili kupimm dete iz vrtica da stajem na bilo sta sto nije parking mesto, a jos manje da ulazim u suprotan smer.
Nije da nesto imam zelju da te kritikujem, ali si sam forsirao imidz nekoga ko zeli da se i banalni prekrsaji snime i osude jer ce jedino to pomoci da se situacija menja nabolje, onda moras istrpeti kad neko tebe kritikuje koliko god mali zajeb da si napravio.
Nije da nesto imam zelju da te kritikujem, ali si sam forsirao imidz nekoga ko zeli da se i banalni prekrsaji snime i osude jer ce jedino to pomoci da se situacija menja nabolje, onda moras istrpeti kad neko tebe kritikuje koliko god mali zajeb da si napravio.
- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Ali mašite metu, to me i zbunjuje. Ovde se radi o sasvim legalnoj poziciji u svakom smislu.
Svi moji snimci pokazuju neko nepoštovanje propisa/kršenje zakona. Neki od propisa se ni meni ne dopadaju, ali mogu samo da mi se ne dopadaju. Nisam ih ja pisao, a primoravaju me da ih poštujem.
Neki od vozača smatraju da zakoni i propisi za njih ne važe pa voze rizikujući da naprave tragične posledice.
Ako je nekome stalo da me "uhvati" u prekršaju, onda mogu samo da se nasmejem.
Svi moji snimci pokazuju neko nepoštovanje propisa/kršenje zakona. Neki od propisa se ni meni ne dopadaju, ali mogu samo da mi se ne dopadaju. Nisam ih ja pisao, a primoravaju me da ih poštujem.
Neki od vozača smatraju da zakoni i propisi za njih ne važe pa voze rizikujući da naprave tragične posledice.
Ako je nekome stalo da me "uhvati" u prekršaju, onda mogu samo da se nasmejem.
Poslednja izmena od Saobraćajna Kamera u 06 Feb 2014, 22:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Na kojoj je strani postavljen znak i u kom smeru pokazuje??
- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Znak je na desnoj strani ulice (gledajući snimak - iza).
Okrenut je ka glavnoj ulici.
Okrenut je ka glavnoj ulici.
OSNOVNO PRAVILO-Vozac ne sme zaustaviti ni prarkirati vozilo na mestu na kome bi ono ugrozavalo bezbednost drugih ucesnika u saobracaju.Zaustavljanje i parkiranje se uvek vrsi sa desne strane,a u jednosmernoj ulici moze i sa leve i sa desne.
http://www.autoskolapetabrzina.rs/blog/index.php?id=iw2
http://www.autoskolapetabrzina.rs/blog/index.php?id=iw2
Ne samo da je puna nego je i neko idiotsko ograničenje (čini mi se da je 40). Razlog je što je na sredini tog pravca ulaz u kasarnu Topčider.kapor napisao:Mene vise nervira sto je ovde puna linija
Pa to smo ucili u osnovnoj skoli, ali sta ce covek kada svi tu parkiraju... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post