Temišvar - Šoping i obilazak
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Temišvar - Šoping i obilazak
Tamiš je ispod grada, kroz grad prolazi reka Begej, znači na čamcu, kajaku, spustiš se do Zrenjanina 

Boringly average, but also perfect for school run mums
U Beogradu brkamo Savu i Dunav, a ne u Temisvaru Begej i Tamis
Hvala, iskreno, mislio posto je nazov po reci, da protice kroz sam grad. Svaki dan naucis nesto novo.
Hvala, iskreno, mislio posto je nazov po reci, da protice kroz sam grad. Svaki dan naucis nesto novo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Кроз град протиче река Бегеј, али је у прошлости протицала и река Тамиш. Тада је овај део низије био мочваран са нерегулисаним токовима. Каснијом канализацијом и обалском утврдом токови обе реке су добили другачије правце, који су до данас у том облику. Тамиш је тиме померен ван подручја града, док је Бегеј, као градска река, смирен са веома лепо уређеном обалом претвореном у градско шеталиште
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- AleksandarP
- Pridružio se: 14 Jul 2024, 09:53
- Garaža: Ford Fokus Karavan 2010 1.6TDCI 110ks
Prelepe slike!
Ja više volim videti okolinu/prirodu zimi, ali zato proleće zaista najlepše doba.
Ja i žena sad kako smo gledali neke cene u restoranima preko interneta i ostalo, iskreno... Možda je i nešto jeftinije od Zrenjanina, u nekim delovima/stvarima..
Vidim da je dizel ±170 rsd, što nije za bacanje
taman napunim rezervoar kad sam već tamo a i blizu mi je ±85km.
Sad gledam cene za 2024 vinjete u Ruminiji su 2,5€/1dan i 3,3€/10dan, a preko aplikacije je 2,8€/1dan i 3,8€/10dan, što iskreno nije neka razlika, barem po mom mišljenju..
Poslednje pitanje samo, najverovatnije ću otići preko Jaše Tomića, to mi je nešto bliže.. kako ste vi dosad? Ima neke preferencije u granicama?
Ja više volim videti okolinu/prirodu zimi, ali zato proleće zaista najlepše doba.
Ja i žena sad kako smo gledali neke cene u restoranima preko interneta i ostalo, iskreno... Možda je i nešto jeftinije od Zrenjanina, u nekim delovima/stvarima..
Vidim da je dizel ±170 rsd, što nije za bacanje
Sad gledam cene za 2024 vinjete u Ruminiji su 2,5€/1dan i 3,3€/10dan, a preko aplikacije je 2,8€/1dan i 3,8€/10dan, što iskreno nije neka razlika, barem po mom mišljenju..
Poslednje pitanje samo, najverovatnije ću otići preko Jaše Tomića, to mi je nešto bliže.. kako ste vi dosad? Ima neke preferencije u granicama?

Isao par puta Jasa Tomic, par puta Vatin. Jasa Tomic, maleni prelaz, ne radi 24h, tako da se raspitas unapred o radnom vremenu.
Sa fb
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Juče mi je negde iskočio "Pa vi idete u Temišvar", sa kolonama (ukupno dve
) vozila uključujući i autobuse
TT

TT
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Stigao juče do graničnog prelaza, video kolonu, čekao 15 minuta i okrenuo se nazad.
Temisvar lep bre

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”