Ševrolet problemčići
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Ševrolet problemčići
Nista lepse nego kada sam popravis jos uz minimalna ulaganja.
Svaka cast.
Svaka cast.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
... od pumpe do pumpe.Bax napisao: Ubacim u drive, zavalim se u ono kozno sediste, i lagano slusam muziku, i krstarim....

Posetite www.garaza.rs !
Pa kao da mu se malo smanjila potrosnja, mozda se uhodava motor...
Danas cu da vidim, da nabavim novo ulje i filter...
Mada obzirom da se na netu ljudi zale da im trosi 14 litara benzina, sasvim je logicna moja potrosnja plina...
Onaj Golf 3 2.0 automatik, sto sam ga onomad pominjao kao extra ocuvan, trosi oko 13 litara benzina na nekoj mesovitoj voznji, velika je cena tog automatskog menjaca...
Danas cu da vidim, da nabavim novo ulje i filter...
Mada obzirom da se na netu ljudi zale da im trosi 14 litara benzina, sasvim je logicna moja potrosnja plina...
Onaj Golf 3 2.0 automatik, sto sam ga onomad pominjao kao extra ocuvan, trosi oko 13 litara benzina na nekoj mesovitoj voznji, velika je cena tog automatskog menjaca...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Mnogo mi to nešto. U Arabiji mi je CRV trošio u proseku 10. Em automatik, em 4x4 em krš gorivo i 2.4 litre atmosferac.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
5l plusintetike gm je 2000, dok je sintetika 3000, filter je oko 500 kinti, kad malo grane sunce, menjam to prvo ulje....
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja kad bih ga vozio, ja bi svakako isao na nju.
Ovako auto je na oglasu, mada mi je zao da ga tu fusherim, kad je toliko para sprcano za taj motor...
Ovako auto je na oglasu, mada mi je zao da ga tu fusherim, kad je toliko para sprcano za taj motor...
Sipaj dobro ulje za ispis. Izmučen auto, zaslužio je malo ekstra pažnje.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Bax napisao: Mada obzirom da se na netu ljudi zale da im trosi 14 litara benzina, sasvim je logicna moja potrosnja plina...
Za sestak pa jos automatik 14 litara je sasvim ocekivano. I ovaj Golf sa 13litara je takodje ok, mozda bi se ocekivalo oko 12litara ali tako se otprilike krece potrosnja tipicno
Racunaj da automatik (ne manuelni sa automatskim kvacilom, ne bezstepeni) tipicno trosi dodatno oko 1.5-2.5 litre benzina.
A to sto kazes osecaj voznje u velikom autu sa plis mekanim ugodjajem pri krstarenju tesko je uporediv sa malim i mikro autima.
Nedavno sam se kratko vozio u malom Suzukiju (model Ignis) i ponovo se potvrdilo to pravilo o neudobnosti i tvrdoci manjih auta.
Zamenjeno ulje na 1500km, nije bilo vodljive potrosnje ulja, sipan Mobil, odustao sam od GM.
Jos da pregura 4500km, da legnu karike, i to je to, moze da se vozi do daljnjeg...
Jos da pregura 4500km, da legnu karike, i to je to, moze da se vozi do daljnjeg...
Na kraju mi je burazer rekao, da negde u kolima ima polomljen parking senzor, od udesa pre 6 godina.
Nasao ga, smontirao, i ladno radi, napokon pisti u rikverc.
Bice ovaj iz Kine za rezervu....
Kaze da je nasao plindziju koji ima mapu za Automatika, koja resava problem potrosnje, pa da vidimo i to cudo.
Nasao ga, smontirao, i ladno radi, napokon pisti u rikverc.
Bice ovaj iz Kine za rezervu....
Kaze da je nasao plindziju koji ima mapu za Automatika, koja resava problem potrosnje, pa da vidimo i to cudo.
Poslednja izmena od Bax u 21 Maj 2014, 20:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne verujem koliko si preporodio taj auto.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja se slazem sa Ljubiteljem u vezi potorsnje.. Ipak je to redni sestak + je tezak kao tuc i jos je automatik..
Ne moze on da trosi ispod npr 12 u gradu pa da ga hebes.. I to je optimisticna potrosnja
Ne moze on da trosi ispod npr 12 u gradu pa da ga hebes.. I to je optimisticna potrosnja
Brzine idu u H-a !!!

Ne moze, tamo gde je Punto dizel na 6l, ovaj je puta 2