2015 Volvo XC90
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: 2015 Volvo XC90
Sada bih se slozio sa tobom, brojke zaista obecavaju, bio sam pesimistican iz raznih razloga, ali brojke kazu da bi sve trebalo da bude ok. Zaista sam ocekivao drugacije podatke, pogotovo kada je rec o ubrzanju do sto. Ali i dalje ne mogu da svarim enterijer, tacnije onaj "portrait view" tablet...kvaliteta verujem da ne manjka...
Zamisli da voziš Teslu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
svaka cast, dobar prvi val prodaje...
drago mi je zbog njih, dosadilo mi je sveto trojstvo, voleo bi da postoje adekvatne alternative iz Engleske/Svedske/Japana...
drago mi je zbog njih, dosadilo mi je sveto trojstvo, voleo bi da postoje adekvatne alternative iz Engleske/Svedske/Japana...
Vevi izbor je uvek bolji. A sto se suva tice, tu je, pored trojke, cayenne, range rover sport, Grand Ch. , Land Cruiser, Patrol...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Realno, u toj klasi ima dosta toga da se bira... Ali recimo E segment, tu je konkurencija bas tanka...
Tanka je zato sto su mnogi fejlovali. Lexus se lako progurao zato sto je imao dobar proizvod. To ti je japanski proizvod, imas svedski Volvo S80, imas italijanski Ghibli, imas japanski Infiniti, francuski C6, japansku Hondu/Acuru...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ako budu bitno poboljsali kvalitet mogu da postanu ozbiljnija alternativa nego do sada. Ova prva prodaja je po meni vise marketing nego sto ljudima zaista treba, pokazace se kroz vreme da li je dobro odmerena cena za ono sto se nudi.Risto napisao:svaka cast, dobar prvi val prodaje...
Indijski Range/ Land Rover je popravio kvalitet i to se odrazilo na prodaju i zelju kod kupaca na dugorocnijem nivou.
Ova jednokratna prodaja Volvou nista nece pomoci ako budu fusarili, u tom segmentu cene prosto ne sme da bude gresaka inace kupci beze.
Ovo im je odlican marketinski potez, po svim novinama sam video vest kako je volvo prodao prvu seriju XC90 za samo 47 sata... Ovo naravno mnoge zainteresuje u fazonu, hmmmm Volvo ima novi XC90, nisam imao pojma, daj da vidim na sajtu sta je to kad se tako razgrabilo... Onda se mozda neko i ozbiljnije upeca nakon daljeg razgledanja 

Prethodni jeimao jaku cenu u odnosu na ono sto je pruzao . VOzio sam taj auto vise puta ,nije to to . RAzlika u ceni u to vreme je bila 4000-5000 eura , poredjenja radi klot ML 60.000 V6 od 190ks , XC90 R5 184 ks sa paketom opreme summum je stajao oko 56.000 e, koji je donosio kozu i jos ponesto nista revolucionarno ..... O potrosnji necu ni da pricam 10-20 % vise je trosio od ml-a .Jednostavno retko ko moze d apridjenemcima po tehnoligiji i potrosnji i samom kvalitetu voznje , ista prica je i za infiniti fx 3.0 ; dizajn ga vadi puno ostalo i nije bas na nivou .
Mene najvise zanima kako ce se pokazati novi 2.0l benzinac od 316ks, jako ambiciozno i jako visoko gadjaju sa njim, stvarno se covek zapita ko je tu blesav, Volvo ili Nemci, vreme ce pokazati.
Imaju Nemci 2.0 od 360 ks 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V