Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Post od Sloba »

Vrhunac je uzeti lux SUV, registrovati ga na invalida i to kao teretno vozilo, a registraciju platiti na rate sa babinim cekovima i LK.:D

Mislim da kupiti polovan Range u Srbiji nije najmudriji potez.

Sent from my HTC One V
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Ko je uopste pominja registraciju na invalida ili na terensko nego je auto bio registrovan kao tersku plus se vodi na pravno lice, pa smo prucali o proceduri prenosa svega toga na fizicka.... Ja nikada ne bih registrovao kola od 20,30k na invalida jer ne zelim da raznijam glavu, a i glupo mi je registrovanie na invalida zato sto je glupo koristit neciji takav polozaj i njegovu losu materijalnu situaciju....
Ps Jbt da babu covek iscima za cekove, trebalo bi 44 ceka
Ja moj babi sa penzijom od 16 000, da kazem koliko je registracija, pa baba bi dobila infarkt na keca...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Pa uzmi ga onda ako ti je toliki merak. Sve sto je trebalo biti napisano, napisano je vec. Ja bi za 30k (koliko odprilike treba da spremis dok se uradi servis, regularna registracija i ostavi sa strane za slucaj kvarova) birao nesto drugo, ali ako ti je bitan samo izgled, a s potencijalnim kvarovima i pouzdanoscu si upoznat i ne smeta ti onda mlatimo praznu slamu ovde.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Re: Одг: Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Post od pavle »

Ahahha ma Skuderija ne znam konkretni nista ovde mi jos niko nije rekao koliko sta kosta, a ja i onako kupujem kola posle zime, sada jos sam u fazi razmisljanja... Tako da necu da se se zalecem, mozda na kraju kada mi se budu sklopile sve kockic, mozda uzmem nekog drugog dzipa
Poslednja izmena od pavle u 17 Nov 2014, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Koliko sam ja upoznat on trazi do 20k da izadje ukupno
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Pa ovaj sto je okacio je 21k + servis + rega, bez 25k ne bi ni razmisljao o njemu i onda uzdanje u to da nista nece crci.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Stefane ti znas koje rekao da je to granica, a ti znas moje metode da je probijem za par soma:-)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Uzmi Porsche Cayene
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

ja ne znam što si otvorio temu kad ništa drugo ne dolazi u obzir
i nicije mišljenje ne prihvataš

idi brate kupi Range Rover i gotovo
al posle kad bude poceo da se kvari i odrzava sve redom posle ima da bude ...ajoj kako su skupi delovi

bolje izdvoji još 6-7 hiljada više od tog tvog iznosa i kupi ga sa 70-80000km i da si miran posle kad ti se toliko svidja

i meni se brate svidja nema šta mocan je, al kad se setim ... neka hvala nisam ja za to
ako si ti spreman na velike troškove odzavanja i mogucih kvarova, samo napred :thumbup:
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Pa prihvatam misljenje i o svemu cu da razmislim sto su mi svi rekli, ali ako sam napisa da ce alfa kupe ili kabrio da mi bude drugi auto, ne rezumem ljude koji mi salju megan rs, clio rs, s5, nekog mercedesa kupea i tako to.. Naravni svi ce da kazu da su to bolji automobili od Alfe, ali ja sam Alfista, jedna alfa u dvoristu mora da stoji
Ps Cayene i o njemu sam malo razmisljamo iskren da budem
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Pavle, Raki je upravu potpuno...

Ljudi poput tebe, koji znaju sta hoce i koji nece da razmsljaju o alternativama, moraju da budu svesni da ce ljudi u ovakvim temama sugerisati sve i svasta... Ako ne mozes to da "istrpis" onda si trebao samo skupiti bazne podatke sa foruma gde dosta ljudi vozi taj auto i odluciti sam sta je najbolje...

Ono sto "mi" kao zajednica znamo jeste da bi trebao da juris 3.0 dizela pre 2.7, da je odrzavanje skupo ko otrov, da majstora nema i da ti je Grand Motors glavni za sve delove (a o njima retko ko ima puno lepog da kaze)...

Vecina ovde pokusava da te "urazumi" ali ako neces nesto drugo, koliko vidim cak ni drugi SUV ne dolazi u obzir, onda stvarno ne znam sta si ocekivao... Da ovo bude konstruktivna rasprava vrsnih poznavlaca Range Rover Sporta?

Nemoj misliti da te napusavam, drago mi je uvek kada neko kupuje novi auto a pogotovu ako kupuje "bolji" auto... Samo prihvati stav da mi ne delimo tvoje misljenje.

Ovoliko po meni kosta dobar RR Sport TDV6:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/la ... 000&noec=1

Ja bi vrlo dobro razmislio da li mi treba ovakva igracka...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

pavle napisao:Dragane, posto si jedna pametnica, otvori temu registracije i parkinzi za invalide, pa tamo pise svoje mudrosti:-)
hocu, cim mi pokazes da nije licimurski da se neko osudjuje sto je registrovao auto od 5l na invalida, a ne osudjuje se sto je neko registrovao omanji kamion sa nekim drugim olaksicama... ;)

ontopic - stvarno su ljudi u pravu, kupi taj rr sport, to je jedino sto ce tebe zadovoljiti, i ne brigaj uopste sta drugi kazu, ukusi su razliciti...
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Re: Одг: Kupovina RANGE ROVER SPORT-a

Post od pavle »

Risto napisao:Pavle, Raki je upravu potpuno...

Ljudi poput tebe, koji znaju sta hoce i koji nece da razmsljaju o alternativama, moraju da budu svesni da ce ljudi u ovakvim temama sugerisati sve i svasta... Ako ne mozes to da "istrpis" onda si trebao samo skupiti bazne podatke sa foruma gde dosta ljudi vozi taj auto i odluciti sam sta je najbolje...

Ono sto "mi" kao zajednica znamo jeste da bi trebao da juris 3.0 dizela pre 2.7, da je odrzavanje skupo ko otrov, da majstora nema i da ti je Grand Motors glavni za sve delove (a o njima retko ko ima puno lepog da kaze)...

Vecina ovde pokusava da te "urazumi" ali ako neces nesto drugo, koliko vidim cak ni drugi SUV ne dolazi u obzir, onda stvarno ne znam sta si ocekivao... Da ovo bude konstruktivna rasprava vrsnih poznavlaca Range Rover Sporta?

Nemoj misliti da te napusavam, drago mi je uvek kada neko kupuje novi auto a pogotovu ako kupuje "bolji" auto... Samo prihvati stav da mi ne delimo tvoje misljenje.

Ovoliko po meni kosta dobar RR Sport TDV6:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/la ... 000&noec=1

Ja bi vrlo dobro razmislio da li mi treba ovakva igracka...
Pa ja sam zahvalan svima na odvojenom vremenu i na svim sugestijama... Mozda na kraju kada budem imao tacne informacije, mozda cu ipak uzeti Ml ili X5 ili ce mi, za par meseci kada budem isao da kupim dunuti nesto drugo... Samo sam rekao da me ne zanimaju kola druge klase, ne zato sto ja ne cenim vase misljenje, nego ja Alfe nisam spreman da se odreknem, pa tako ako kupim neki Suv logicno je da onda uzmem meku alfu spajder kada prodam moju npr ili dam mladjem bratu... A ako kupim s5 npr sra ce mi onda jos neka alfa kupe ili kabrioletSlika

@Dragan
ako imas neku sugestiju za pomenutu temu ili da mi das neku ideju sta druga da kupim, a onda ok, ali posto koliko vidim ti hoces nesto drugo da postignes... Samo za to ti treba jos jedna budala... Pozdrav
Poslednja izmena od pavle u 17 Nov 2014, 21:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pošto je počelo da se ponavlja da reagujem - nije Grand jedini servis za Land Rover, ima ih još.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

@pavle - bas si neki dosetljiv decko, valjda si razumeo onda i sta sam hteo da ti kazem :)

ideje su ti sve date, nema tu mnogo da se izmislja. jasno je da zelis rr i onda samo napravi dobar izbor motora, a i to ti je vec sugerisano, i sa srecom...
Odgovori