Mislim da kupiti polovan Range u Srbiji nije najmudriji potez.
Sent from my HTC One V
hocu, cim mi pokazes da nije licimurski da se neko osudjuje sto je registrovao auto od 5l na invalida, a ne osudjuje se sto je neko registrovao omanji kamion sa nekim drugim olaksicama...pavle napisao:Dragane, posto si jedna pametnica, otvori temu registracije i parkinzi za invalide, pa tamo pise svoje mudrosti:-)
Pa ja sam zahvalan svima na odvojenom vremenu i na svim sugestijama... Mozda na kraju kada budem imao tacne informacije, mozda cu ipak uzeti Ml ili X5 ili ce mi, za par meseci kada budem isao da kupim dunuti nesto drugo... Samo sam rekao da me ne zanimaju kola druge klase, ne zato sto ja ne cenim vase misljenje, nego ja Alfe nisam spreman da se odreknem, pa tako ako kupim neki Suv logicno je da onda uzmem meku alfu spajder kada prodam moju npr ili dam mladjem bratu... A ako kupim s5 npr sra ce mi onda jos neka alfa kupe ili kabrioletRisto napisao:Pavle, Raki je upravu potpuno...
Ljudi poput tebe, koji znaju sta hoce i koji nece da razmsljaju o alternativama, moraju da budu svesni da ce ljudi u ovakvim temama sugerisati sve i svasta... Ako ne mozes to da "istrpis" onda si trebao samo skupiti bazne podatke sa foruma gde dosta ljudi vozi taj auto i odluciti sam sta je najbolje...
Ono sto "mi" kao zajednica znamo jeste da bi trebao da juris 3.0 dizela pre 2.7, da je odrzavanje skupo ko otrov, da majstora nema i da ti je Grand Motors glavni za sve delove (a o njima retko ko ima puno lepog da kaze)...
Vecina ovde pokusava da te "urazumi" ali ako neces nesto drugo, koliko vidim cak ni drugi SUV ne dolazi u obzir, onda stvarno ne znam sta si ocekivao... Da ovo bude konstruktivna rasprava vrsnih poznavlaca Range Rover Sporta?
Nemoj misliti da te napusavam, drago mi je uvek kada neko kupuje novi auto a pogotovu ako kupuje "bolji" auto... Samo prihvati stav da mi ne delimo tvoje misljenje.
Ovoliko po meni kosta dobar RR Sport TDV6:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/la ... 000&noec=1
Ja bi vrlo dobro razmislio da li mi treba ovakva igracka...