Izbor za kupovinu SUV
Re: Izbor za kupovinu SUV
Pa treba ih zavlačiti u A7 sa sve sedištima.
Tvoja odluka naravno, samo komentarisem.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

Ne svidja se Rotoru Q7.
Ja bih uzeo napucani SQ5,svidja ti se,uzmi ga.
Ja bih uzeo napucani SQ5,svidja ti se,uzmi ga.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ovo prvo nisam shvatio, a što se tiče upadljivosti nisi shvatio.
Ne bukvalno da ga ne primete nego da deluje kao običan Q5 koji nije toliko redak na ulicama. Novi A7 izgleda kao avion.
Ne bukvalno da ga ne primete nego da deluje kao običan Q5 koji nije toliko redak na ulicama. Novi A7 izgleda kao avion.
Ako hoćeš auto za porodicu, decu i uopšte što upotrebljiviji, onda je pravi izbor A6 allroad bez ikakve dileme. Isto je poruka i Goblinu. Najbolji kompromis prostora, snage, voznih karakteristika i prohodnosti.
A ono je ravan karbonski volan za bicikl.
Asocijacija na ravan volan kako si napisao.
A ono je ravan karbonski volan za bicikl.

Razmišljao sam ozbiljno i o A6 allroad ali nikako ne vidim sebe u takvom autu. Možda u budućnosti.
Postoje i drugi brendovi. Ne pravi samo Audi automobile 

Ralno premlad si za porodičan auto.
Uvatio te neizdrž da menjaš pa racionališeš da ćeš ga voziti 7 god minimum.
Ako kupuješ, kupi ono što ti sada paše. Nisi ti još za porodičan auto.
Uvatio te neizdrž da menjaš pa racionališeš da ćeš ga voziti 7 god minimum.
Ako kupuješ, kupi ono što ti sada paše. Nisi ti još za porodičan auto.
Floyd napisao:Postoje i drugi brendovi. Ne pravi samo Audi automobile

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
sq5 je sasvim dovoljno mladalacki a moze da posluzi i kao porodicni. Meni bi tu najvise problem bio sto je enterijer generacijski sa prethodnom a4orkom i ne znam da li bih preko toga mogao da predjem.
Nisam razmišljao o drugim brendovima niti ću za sada. Odgovara mi ponuda Audi modela kao i njihov odnos prema stalnim mušterijama. Servis je besprekoran tako da ne bih menjao.
Ne vidim kod drugih brendova ništa bolje od SQ5. Macan je mnogo skuplji da bih ga uzeo u razmatranje.
Ne vidim kod drugih brendova ništa bolje od SQ5. Macan je mnogo skuplji da bih ga uzeo u razmatranje.
U toj kategoriji moj izbor bi bio X3. Koliko god da je Q5 lep, realno ga je pregazilo vreme.